Onderweg naar London!

Vandaag ben ik de hele dag met school onderweg geweest naar London. We vertrokken vanmorgen om 9 uur met de bus naar Calais (Frankrijk) om daar met de boot de Noordzee over te varen richting Dover (Engeland). Eenmaal aangekomen in Dover vervolgde onze busreis naar London! Overigens is dit alweer artikel nummer 200! De tijd gaat zo snel!
DSC07479
Aangezien we met school gaan zijn er natuurlijk een aantal verplichte dingen die we moeten bezoeken en waar we aan moeten deelnemen maar op zich vind ik dat niet echt heel erg. Je gaat namelijk toch geen 4 dagen winkelen en op die manier zie je ook wat van de stad ♥ Zo gaan we de HMS Belfast, Tower of London en London Dungeon bezoeken.
DSC07641
Verder is er wat vrije tijd om te winkelen in Oxford Street maar iemand die ik kort geleden ontmoette raadde mij aan om naar het winkelcentrum in Shepards Bush te gaan. Ook is er een metrospeurtocht georganiseerd en gaan we op de laatste avond naar een musical. In mijn geval is dat Mamma Mia! Zoals je wel hoort heb ik er ontzettend veel zin in en ook is dit het juiste moment om weer iets van mijn bucket list af te strepen.
IMG_5815
Voor deze hele week heb ik geregeld dat er gewoon artikelen online komen maar aangezien ik niet weet hoe het precies zit met de wifi in het hostel kan ik niet voorspellen of ik actief kan zijn op social media. Hoewel het me erg leuk lijkt om af en toe wat dingetjes vanuit London te plaatsen weet ik dus niet of dat gaat lukken ♥

Until next time,
Romy

2 thoughts on “Onderweg naar London!

Reacties zijn gesloten.