Ziaja Cosmetics Cucumber Face Toner review

Dit product ontving ik van een bedrijf ter review. Dat veranderd echter niet mijn mening over het product.

Vorige week reviewde ik het eerste product uit mijn pakketje van Ziaja Cosmetics en vandaag is het alweer tijd voor de tweede! Bij de komkommer lijn voor de normale, vette of gecombineerde huid zit ook een toner genaamd: de Cucumber Face Toner en deze review ik vandaag voor jullie. Heb je de review over de Cucumber Cleansing Milk van vorige week gemist? Dan wil je die misschien even eerst lezen.

De Cucumber Face Toner is het goedkoopste product uit de lijn, bevat net als de Cleansing Milk 200 ml en kost je maar €2,79.

Het product staat op de verpakking omschreven als
Subtiele, alcohol vrije toner voor dagelijks gebruik op het gezicht en de nek. Bevat komkommer pulp extrect en provit B5. Maakt de huid op een fijne manier schoon en sluit verwijde poriën. Heeft beschermende bedoelingen, een hydraterende werking en laat de huid licht verhelderen. Bereid de huid voor op verdere cosmetische behandelingen. Breng aan met een wattenschijfje na het schoonmaken van de huid. Vermijd het gebied om de ogen. Met cosmetische behandelingen wordt het aanbrengen van make-up bedoeld.

De Cucumber Face Toner is een waterige substantie waardoor het onmogelijk was om de inhoud te fotograferen. Wel moet ik zeggen dat ik dit het meest fijne product van de drie vind. Ikzelf breng het product na het reinigen aan op mijn huid met een wattenschijfje. Dus precies zoals dat aangegeven staat op de verpakking.

Conclusie? Ik geef de Face Toner van Ziaja Cosmetics een 7,5. Het product ruikt het lekkerste van allemaal, brengt heel gemakkelijk aan, trekt snel in en maakt mijn huid echt wat egaler. Om eerlijk te zijn heb ik niet echt iets te klagen over dit product. Wat mij betreft een toppertje!

Until next time,
Romy

4 thoughts on “Ziaja Cosmetics Cucumber Face Toner review

Reacties zijn gesloten.