Ziaja Cosmetics Cucumber Face Cream review

Dit product ontving ik van een bedrijf ter review. Dat veranderd echter niet mijn mening over het product.

Vandaag is het tijd voor de review van het laatste product uit mijn Ziaja Cosmetics pakketje. In december mocht ik bij hen drie producten uit kiezen om te testen voor mijn blog en aangezien ik graag weer eens wat nieuwe verzorgingsproducten wilde proberen koos ik voor de komkommer lijn. Dit is een huidverzorgingslijn speciaal gemaakt voor de normale, vette of gecombineerde huid. Mijn huidtype is gecombineerd, maar voor alle andere huidtypen hebben zij ook een speciale lijn! Wat ik vind van de Cucumber Face Cream? Dat lezen jullie vandaag ♥

Anders dan de Cleansing Milk en de Face Toner bevat de Face Cream 50 ml waar je in de webshop €3,39 voor betaald.

Het product staat op de verpakking omschreven als
Anti imperfectie gezichtscrème voor de vette en gecombineerde huid. Breng een klein beetje creme aan en verdeel dat met fijne kloppende bewegingen.

Ikzelf breng het product gewoon met wrijvende bewegingen aan zoals ik dat met al mijn huidproducten doe. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik mijn mening over dit product niet helemaal klaar heb. Aan de ene kant vind ik dat het product in een mooie verpakking zit, lekker ruikt en gemakkelijk aanbrengt. Maar aan de andere kant is het feit dat hij zo makkelijk aanbrengt een beetje een probleem. Ik vroeg mij namelijk af waarom dat zo gemakkelijk ging en al vrij snel zag ik Demethicone in de ingrediëntenlijst staan. Even een korte uitleg. Demethicone is een silicone soort dat een laagje op je huid aanbrengt en er daarmee voor zorgt dat je huid wordt beschermd en het product goed wordt opgenomen, maar daartegenover staat wel dat Demethicone één van de moeilijkst verwijderbare siliconen is die er zijn. En ik ben er nou nog niet helemaal over uit of ik dat nou goed of slecht vind.

Conclusie? Ik geef de Cucumber Face Cream van Ziaja Cosmetics een 6. Hoewel de crème lekker ruikt en gemakkelijk aanbrengt vind ik hem gewoon niet echt fijn aanvoelen op mijn huid. Mijn huid blijft aanvoelen alsof er een laagje op zit en dat vind ik persoonlijk geen lekker gevoel. Niet dat ik het echt onprettig vind, maar ik heb gewoon fijnere gezichtscrèmes gehad. Of dat nou echt komt door de Demethicone weet ik niet. Ik ben namelijk geen laborante dus dat laat ik aan de professionals over. Wel blijf ik deze lijn lekker gebruiken omdat mijn huid er goed op reageert. Weet je van jezelf dat jou huid niet zo goed op siliconen reageert? Sla dit product dan over en probeer de Cleansing Milk en Face Toner in combinatie met een andere crème ♥ Een leuke toevoeging aan deze lijn zou wat mij betreft zeker een fijne scrub zijn!

Until next time,
Romy