Ziaja Cosmetics Cucumber Cleansing Milk review

Dit product ontving ik van een bedrijf ter review. Dat veranderd echter niet mijn mening over het product.

In december ontving ik een leuk pakketje van Ziaja Cosmetics! Ik mocht bij hen drie producten uitzoeken om te reviewen en aangezien ik graag weer eens wat nieuwe verzorgingsproducten wilde proberen koos ik voor de komkommer lijn. Dit is een huidverzorgingslijn gemaakt voor de normale, vette of gecombineerde huid. Mijn huidtype is gecombineerd, maar voor alle andere huidtypen hebben zij ook een speciale lijn! Vandaag review ik voor jullie het eerste product uit mijn pakketje: De Cucumber Cleansing Milk!

Zoals ik al aangaf is de cucumber lijn dus bedoeld voor de normale, vette of gecombineerde huid. De lijn bestaat uit drie producten voor een hele fijne prijs. De Cleansing Milk bevat 200 ml waar je €3,69 voor betaald.

Het product staat op de verpakking omschreven als
Licht reinigende melk voor het verwijderen van make-up. Bevat komkommer pulp extract, provit B5, vitamine A en E. Maakt de huid glad en verbetert de kleur. Bereid de huid voor op verdere cosmetische behandeling. Breng aan op het gezicht en masseer voorzichtig in. Verwijder resten met een wattenschijfje. Met cosmetische behandeling wordt het aanbrengen van make-up bedoeld.

Iets dat mij gelijk opviel is dat de producten er in werkelijkheid een stuk luxer uitzien dan dat zij op de website zijn afgebeeld. Ik vind dat de verpakkingen er op deze manier erg mooi uitzien. Zelf gebruik ik het product niet zoals dat op de verpakking omschreven staat. Ik vind het persoonlijk fijner om het product aan te brengen, in te masseren en vervolgens met een washandje goed te verwijderen.

Conclusie? Ik geef de Cleansing Milk van Ziaja Cosmetics een 7. Het product ruikt subtiel naar komkommer, brengt fijn aan en naderhand voelt mijn huid zacht en schoon aan. Ik heb de producten nu een maandje in gebruik en ik moet zeggen dat ik er erg blij van wordt. Wat ik alleen wel een minpuntje vind is dat het product palmolie bevat en dat is nou juist waar ik in 2017 wat meer op wil gaan letten. Verder ben ik erg te spreken over dit product!

Until next time,
Romy