Triple Essence en Catrice concealer review

Ik plaatste net dit artikel en bedenk me nu pas dat het zondag is.. Dit is dus alvast het artikel voor maandag ♥

Vandaag review ik voor jullie niet 1, niet 2 maar 3 concealers. 2 zijn van afkomstig uit de collectie van Essence en eentje is van Catrice. Van Essence review ik de Stay Natural en Stay Allday concealer en van Catrice het Allround concealer Palette.
DSC07645
Essence Stay Natural Concealer
Laten we maar gelijk beginnen met de slechtste concealer die ik ooit gehad heb. Waarom? Omdat er geen product uit komt. De concealer bevat een kwast met witte haartjes. Het idee erachter is dat je aan de onderkant draait en dan komt het product op het kwastje. Nou daar zat ik dan te draaien. 1 minuut- 10 minuten- 20- minuten- één uur. Nou toen had ik er toch echt genoeg van. Doe ik misschien iets fout? Nee, velen gingen mij voor aan de reviews te lezen. Laat maar zitten, vandaar ook geen swatches. Daarom krijgt dit product van mij een cijfer wat ik nooit eerder op mijn blog heb gegeven, een 1.
DSC07647
Essence Stay Allday concealer
Nooit meer een concealer met draaidop voor mij, dus wat was ik blij toen ik deze variant met een soort ‘lipgloss kwastje’ kreeg.
DSC07648
Deze concealer belooft 16 uur te blijven zitten. Of hij dit haalt? Eerlijk gezegd zou ik dat niet weten, ik draag namelijk geen 16 uur per dag make-up. Wel blijft hij de hele dag goed zitten als ik hem draag. De verpakking bevat 7 ml en kost €2,59 bij Kruidvat. Bij het aanbrengen van deze concealer let ik altijd wel erg op de hoeveelheid die ik aanbreng. Bij twee laagjes lijkt hij wel een beetje oranje te worden. Persoonlijk heb ik aan een laagje echt wel genoeg dus dat is voor mij geen probleem. Ik geef dit product een 6,5.
DSC07655
Catrice Allround concealer Palette
Een concealer die ik al heel lang gebruik? Dat is dit palette van Catrice. Volgens mij begin ik nu aan mijn derde dus dat zegt al genoeg.
DSC07651
Persoonlijk vind ik het erg fijn dat het palette meerdere huidskleuren bevat. Zo zit er altijd een goede kleur voor je bij of kan je ze mengen tot de goede kleur. Voor mij is de middelste huidskleur precies goed maar ik gebruik de lichtste kleur onder mijn ogen. De donkerste zou ik eventueel kunnen gebruiken om te shapen maar ik vind een beetje bronzer een mooier effect geven. De roze (om wallen te verdoezelen) en de groene (tegen rode plekjes) gebruik ik daarentegen amper. Daar heb ik eerlijk gezegd geen reden voor. Het palette weegt in totaal 6 gram en kost €3,59 bij Kruidvat. Dit product geef ik een 7,5. Absoluut mijn favoriet van deze 3.
DSC07653
Until next time ♥
Romy

4 thoughts on “Triple Essence en Catrice concealer review

  1. Leuk artikel! Zelf heb ik de stay natural concealer van Essence ook een keer gebruikt en bij mij werkte hij ook niet. Pas na een paar dagen kwam opeens een overload product uit en het hele dopje zat vol. Voor mij dus ook geen succes.. Die concealer van Catrice heb ik nog nooit gebruikt, ben erg benieuwd ernaar!

    • Ja, helaas echt een verschrikkelijk product.. Die van Catrice is echt top en zoals ik al zei echt een aanrader!

Reacties zijn gesloten.