Trend it Up The Nudes Selection 030 Eyeshadow Palette review

Wanneer ik op vakantie ben in het buitenland vind ik het altijd erg leuk om een souvenir mee te nemen in de vorm van make-up. Helaas is dit niet altijd meer even handig sinds mijn keuze om alleen nog dierproefvrije producten te gebruiken. Vaak bezoek ik de drogist, keer ik terug naar mijn vakantieplek om online uit te zoeken of de producten dierproefvrij zijn om vervolgens weer terug te gaan naar de drogist. Om het daar ter plekke uit te zoeken duurt zo lang. Maargoed, lang verhaal kort: tijdens mijn vakantie in Tsjechië kocht ik bij DM het The Nudes Selection 030 Eyeshadow Palette van Trend it Up en vandaag review ik deze voor jullie!

De zes verschillende tinten zitten in een vrij klein en stijlvol palette. Ik kan mij niet meer herinneren wat ik ervoor betaald heb, maar online staat hij te koop voor €4,95 dus dat zal iets van 120 of 130 kroon zijn geweest. Zo leuk dat omrekenen!

Toen ik dit palette kocht was ik erg enthousiast, ik had namelijk één van de tinten geswatched en deze had naar mijn idee een fijne creme textuur. Leuk! Zo’n type oogschaduw had ik nog niet. En die heb ik nog steeds niet, want toen ik het product thuis nogmaals swatchte bleek het gewoon te gaan om een poeder oogschaduw. Toch voelt hij wel iets minder poederig aan als ik gewend ben. Fijn, want hierdoor heb ik minder last van fall-out tijdens het aanbrengen van dit product. De swatches zien er naar mijn mening mooi uit.

Toen ik oogschaduw ging aanbrengen op mijn oogleden werd ik erg enthousiast. De kleuren zien er namelijk veel mooier uit dan op de swatches! Op de foto’s is goed te zien hoe mooi deze tinten te blenden zijn, maar in het echt zie je zoveel beter hoe intens de kleuren over komen! Deze keer met een mooie wing ♥

Een ander element dat ik erg mooi vind uit dit palette is de kleur en glans verdeling. Zo zijn de eerste twee tinten mooie highlights met een prachtige glans, de middelste twee perfect matt en de laatste twee kleuren hebben de nodige glitters om je look wat interessanter te maken. Ik vraag me alleen nog altijd af waarom merken nog steeds de spons applicator leveren. Wie gebruikt dat nog?

Conclusie? Ik geef The Nudes Selection 030 Eyeshadow Palette van Trend it Up een dikke vette 8! Prachtige tinten in een stijlvol palette voor een fijne prijs. Wat wil je nog meer?

Until next time,
Romy