Sleek Oh So Special oogschaduw Palette review

Vandaag mijn tweede Sleek review! Toen ik afgelopen mei in New Castle was schafte ik ondanks dat Oh So Special al heel lang op mijn lijstje stond Garden of Eden aan. Achteraf baalde ik dat ik niet beide palettes had meegenomen maar zulk soort gedachten komen altijd pas als je alweer onderweg bent naar huis. Nu had ik in het vooruitzicht dat ik in maart met school naar London ga maar opeens verkochten ze tijdelijk Sleek bij Etos! En 1 van de 3 palettes die ze verkochten was Oh So Special! Dus die nam ik mee. En deze keer heb ik wel een foto van het doosje ♥
DSC09454
Het palette zelf is nog altijd chique en strak. Een mooie matt zwarte cover met het merk in glimmende letters. Ik kocht het palette voor €9,99 bij Etos in Krommenie maar Sleek is niet bij alle Etos filialen verkrijgbaar.
DSC09435
Het Oh So Special Palette bevat voornamelijk roze en bruintinten. Hoewel veel mensen zeggen dat je er door roze ziek uitziet denk ik dat je met dit palette hele gave looks kunt maken.
SONY DSC
De swatches
Op volgorde: Bow- Organza- Ribbon- Gift Basket- Glitz- Celebrate- Pamper- Gateau- The Mail- Boxed- Wrapped Up- Noir.
SONY DSC
Ziet er prima uit! Helaas zijn net als bij het andere palette niet alle kleuren goed gepigmenteerd. Zo vallen Bow en Pamper haast helemaal weg. Beetje jammer.. Van welke kleuren ik wel fan ben? Ik vind Organza en Gateau erg mooi ook ben ik erg benieuwd naar Celebrate, dit is een erg aparte kleur.
DSC09442
Natuurlijk maakte ik nog een look met dit palette. Er komt nog een apart artikel online met welke kleuren ik gebruikte en de andere producten waarmee ik de complete look maakte.
DSC09580
Conclusie? Ik geef dit palette van Sleek een 7. Het palette bevat mooie kleuren, die fijn aanbrengen en de pigmentatie is wat beter dan bij Garden of Eden. Ik ben nu al benieuwd naar alle looks die ik met dit palette kan gaan maken.

Until next time,
Romy

2 thoughts on “Sleek Oh So Special oogschaduw Palette review

Reacties zijn gesloten.