Sleek Garden of Eden oogschaduw Palette review

Vandaag review ik voor jullie een palette van een merk waarbij mijn oren meteen spitsen als ik het hoor. Namelijk: I-Divine van Sleek. Al erg lang stond het Oh So Special palette op mijn shoppinglist maar ik heb hem nooit besteld. Nu was ik eind mei in New Castle en ben ik snel even de Superdrug ingehupst. Uiteindelijk ging ik toch voor Garden of Eden en kwam dus buiten met een ander palette dan verwacht. Achteraf had ik ze gewoon allebei mee moeten meenemen. Maarja zulk soort dingen komen altijd in je op als je al onderweg bent met de boot (bus, trein, fiets, scooter, auto) naar huis.
DSC07597
Een foto van het doosje? Nee die heb ik niet want daar hadden ze die stomme grote streepjescode opgeplakt, meh.. Het palette zelf is zoals we die van Sleek gewend zijn. Chique en strak. Een prachtige matt zwarte cover met het merk in glanzende letters van dezelfde kleur. Ik vind het prachtig. Zo simpel en toch gewoon perfect. Het palette kost €10,50 in de webshop exclusief verzendkosten en bevat 12 kleuren.
DSC07602
Nog iets wat ik perfect vind? De kleursamenstelling. Verschillende tinten groen, paars, goud en bruin komen erin voor. Echt een palette voor de lente en zomer. Natuurlijk kon ik zoals altijd bijna niet wachten met swatchen.

De swatches.
Op volgorde: Gates of Eden- Entwined- Eve’s Kiss- Adam’s Apple- Paradise on Earth- Fig- Python- Evergreen- Forbidden- Fauna- Flora- Tree of Life.
DSC07631
Best goed toch? Vooral de tweede helft van het palette is erg goed gepigmenteerd. Stiekem was ik wel een beetje teleurgesteld in Entwined en Adam’s Apple, hier had ik wat meer van verwacht. Daarentegen vind ik Gates of Eden en Fig wel ontzettend mooi, deze overtroffen dan weer mijn verwachtingen.

Alle kleuren op een rijtje
DSC07636

Ook maakte ik een eerste look met dit palette. Dit deed ik zoals hij op de achterkant van het doosje beschreven stond. Ik gebruikte vooral de matte tinten maar de volgende keer ga ik zeker ook die met glitters gebruiken. Benieuwd hoe ik onderstaande look maakte? Klik dan hier.
SONY DSC
Conclusie? Ik geef dit palette een 6,5. Hij ziet er prachtig uit en bevat een aantal mooi gepigmenteerde kleuren. Je kunt er totaal verschillende looks mee maken aangezien er lichte en donkere tinten in zitten en ook het matt/glitter effect maakt je look heel divers. Stiekem vind ik het nu toch wel ontzettend jammer dat ik Oh So Special niet ook heb meegenomen.. Al met al een mooi palette van Sleek waar ik op de pigmentatie na weinig op aan te merken heb.

Until next time
Romy