R de L Young Baked Highlighter 01 Moon Dust review

Tijdens mijn vakantie in Tsjechië schafte ik wat nieuwe producten aan bij de Rossmann en Dm drogist. Altijd leuk om een souvenir mee te nemen, helemaal in de vorm van make-up! Vandaag weer eens een review van deze producten. Ik schafte de Baked Highlighter 01 Moon Dust van R de L Young aan bij Rossmann. Vandaag review ik deze voor jullie ♥

De Baked Highlighter 01 Moon Dust van R de L Young bevat 12 gram waar je €2,99 voor betaald. Het product zit in een goedkoop ogende plastic verpakking waarvan de opdruk snel weg slijt, maar het gaat natuurlijk om het product! De swatch ziet er in ieder geval goed uit.

Prachtig dat rosé kleurtje gebakken met marble effect! Toen ik mijn camera liet flitsen tijdens het maken van de productfoto’s zag ik direct de mooie glans die de foto net dat beetje extra geeft. Zoals wel te verwachten kon ik dan ook niet wachten met het aanbrengen van het product. Shame on me!

Dit deed ik stiekem dus al toen ik op vakantie was. Ik had nog geen product foto’s gemaakt, maar ik kon het echt niet laten. Ik had nooit eerder een opvallend glanzende highlighter gebruikt dus toen ik met mijn gezicht de zon in liep was ik blij verrast. Een onwijs mooie glans sierde mijn jukbeenderen!

Conclusie? Ik geef de Baked Highlighter 01 Moon Dust van R de L Young een 9. Het product heeft een prachtige glans, past perfect bij mijn lichte huid en is zuinig in gebruik. Wanneer ik mijn kwast over de highlighter haal zit het product namelijk echt op de kwast en ligt niet de helft op de vloer. En dat voor maar €2,99! Ik ben heel enthousiast over deze highlighter en zal hem dan ook nog vaak met liefde gebruiken ♥

Until next time,
Romy