Paula’s Choice Clear Extra Strength Huid Verzorgingslijn review

Ergens voor de zomervakantie bestelde ik deze leuke Trial Kit van Paula’s Choice met het idee dat deze samples handig zouden zijn voor op vakantie. Pas later besloot ik andere producten mee te nemen zodat ik deze uitgebreid kon testen zodra ik thuis kwam. Vandaar dus ook dat veel te vroege voorproefje van dit product op Instagram. Achja, beter laat dan nooit toch! Vandaag review ik de Clear Extra Strength Huid Verzorgingslijn van Paula’s Choice voor jullie.

Deze trial kit van Paula’s Choice bevat de Clear Pore Normalizing Cleanser 30 ml, Clear Anti-Redness Exfoliating Solution 30 ml en de Clear Ultra-Light Daily Hydrating Fluid met spf 15 ml. Deze set is geschikt voor de gecombineerde en vette huid en ik bestelde hem voor voor €15.-

The best skin of your life starts here‘. Dat is me nogal een belofte, het is dus niet onredelijk om te zeggen dat ik hoge verwachtingen had van deze producten. De before en after foto’s van mijn huid zijn in close-up met dezelfde camera gemaakt. Het enige verschil is dat ik de before foto’s buiten maakte en de after foto’s binnen voor het raam. Charmant zijn de foto’s niet, maar duidelijk wel!

Before

After

Het eerste product uit de routine van deze set is de Clear Pore Normalizing Cleanser. Dit is een fijne gel die verdunt wanneer hij in contact komt met water. Het product is bedoeld om als het ware alle rommel van je gezicht te verwijderen. Denk hierbij aan afvalstoffen, oliën en achtergebleven make-up. De gel brengt fijn aan en heeft nauwelijks geur. Na het afspoelen voelt mijn huid schoon en fris aan.

Daarna gebruik je de Clear Anti-Redness Exfoliating Solution. Volgens Paula’s Choice is dit hét perfecte product tegen puistjes. Je brengt deze vloeibare formule aan op je huid zonder deze weer te verwijderen. Het product is ervoor gemaakt om dode huidcellen te verwijderen en verstopte poriën schoon te maken. Tegen puistjes en mee-eters dus. Er wordt aangeraden het product één keer per dag twee of drie keer in de week aan te brengen. Ikzelf deed dit 3 keer per week. Ook dit product heeft niet echt een geur. Wat ik zelf erg jammer vond is dat mijn flacon lekte tijdens het gebruik. Hierdoor kwam de vloeistof onder de dop door en ging er bij ieder gebruik product verloren..

Na het exfoliëren breng je het laatste product uit de set aan. De Clear Ultra-Light Daily Hydrating Fluid met spf 15. Deze fijne moisturizer is erg vloeibaar, dit zorgt ervoor dat je maar weinig van het product nodig hebt doordat je hem makkelijk kan verdelen over je huid. Hij is bedoeld voor dagelijks gebruik en beschermt de huid tegen de zon. Anders dan de andere producten heeft deze wel een lichte geur. Hij ruikt lekker fris.

Before

After

Conclusie? Ik geef de Clear Extra Strength Huid Verzorgingslijn van Paula’s Choice een 8. De producten zijn stuk voor stuk fijn in gebruik en hebben een mooie verpakking. Ik merk zeker verschil in tegenstelling tot voordat ik begon de producten te gebruiken en ik denk dat voornamelijk de before en after foto’s van mijn voorhoofd daar genoeg duidelijkheid over geven. Hier en daar is nog wel een onzuiverheid te zien, maar mijn poriën zien er over het algemeen veel minder grof uit. De beste huid van je leven? Dat vind ik nog steeds een spannende belofte.

Until next time,
Romy