Nvey Eco Volume Mascara review

Dit product ontving ik van een bedrijf ter review. Dit veranderd echter niet mijn mening over het product.

Als ik één product soort moet noemen dat door mij nogal onder gewaardeerd wordt dan zijn dat wel mascara’s. In mijn ogen heb je gewoon maar één mascara nodig. Begin augustus bestelde ik wat producten en als cadeautje kreeg ik daar deze mascara van Nvey Eco bij. Om eerlijk te zijn had ik geen hoge verwachtingen van dit product, puur omdat het een mascara is, maar toen ik het doosje openmaakte werd ik toch nieuwsgierig en besloot ik er een review aan te wagen. Die review lezen jullie vandaag!
Nvey Eco Volume Mascara review
Nvey Eco is een ecologisch verantwoord cosmeticamerk wat betekend dat zij op een duurzame manier produceren. Op de achterkant van de verpakking is dit te zien aan de groene logo’s en wat mij direct opviel was het konijntje die staat voor dierproefvrij. Yey! In eerste instantie wilde ik graag een oogschaduw palette van dit merk bestellen, maar vanwege de prijs zag ik daar toch vanaf. Nvey Eco Volume Mascara bevat 8 gram en kost €22,99.
Nvey Eco Volume Mascara review ingrediënten
Deze mascara is ook verkrijgbaar in de kleuren bruin en blauw. Met een bruine mascara kan je een hele mooie natuurlijke look creëren, zo eentje waarvan je twijfelt of iemand nou make-up op heeft of niet. Voor blauwe mascara zou ik zelf niet zo snel kiezen al is dat voor een thema feest wel erg gaaf.

Before
Nvey Eco Volume Mascara review before
Wat ik zelf erg leuk vind aan deze mascara is dat hij erg klein van formaat is. Normaal gesproken zou dit niet mijn voorkeur hebben, maar het is natuurlijk wel perfect voor op reis! Ook de matt zwarte verpakking met zilveren opdruk vind ik erg mooi.
SONY DSC
Betreft de werking van het product ben ik ook erg tevreden. Het valt mij vooral op dat je met deze mascara een hele mooie natuurlijke look kunt maken. Verder voelen mijn wimpers verrassend zacht aan, bijna alsof ik geen make-up draag!

After
Nvey Eco Volume Mascara review after
Conclusie? Ik geef de Volume Mascara van Nvey Eco een 7. Hoewel je hier geen onwijs lange wimpers mee kunt maken wordt ik erg blij van het resultaat. Het voelt serieus gewoon alsof ik geen make-up op heb en dat vind ik stiekem wel erg fijn. Ben je op zoek naar een mascara voor mooie, zwarte en natuurlijke wimpers? Dan is dit zeker een aanrader!

Until next time,
Romy

4 thoughts on “Nvey Eco Volume Mascara review

Reacties zijn gesloten.