Nutrimetics Apricot lijn review

Deze producten leende ik van een bedrijf ter review. Dit veranderd echter niet mijn mening over de producten.

Maandag plaatste ik het artikel over de workshop van Nutrimetics en de hierbij horende winactie. Hierin vertelde ik dat ik nog de Apricot lijn voor jullie zou reviewen. Dus bij deze! Meedoen aan de winactie kan tot 15 augustus 2015!
DSC08311
Nutrimetics is een Australisch merk waarvan deze lijn in Thailand wordt gemaakt. De Apricot lijn is bedoeld om de jonge huid te reinigen en te verzorgen. Het is de bedoeling dat je begint met de Cleansing Mousse – om vervolgens 1 a 2 keer per week je huid te scrubben met de Exfoliathing Gel – daarna je huid te tonen met de Balancing Toner – en als laatste je huid te moisturisen met de Oil Free Moisturiser met SPF 15. Je gebruik alle producten ‘s ochtends en ‘s avonds behalve dus de Exfoliathing Gel.

Cleansing Mousse
Dit product ruikt ontzettend zomers. Een beetje zoetig maar ook lekker fris. De kleur zou ik omschrijven als goud/geel. Best een mooie kleur, niet dat dat er echt toe doet. Voor 150 ml betaal je in de webshop €18.-. Per keer heb je maar heel weinig van de producten nodig waardoor je er dan ook echt lang mee doet. Dit geldt voor zo goed als alle producten van Nutrimetics.
SONY DSC
Je gebuikt hem door allereerst je gezicht nat te maken en vervolgens de cleansing mousse aan te brengen. Daarna kan je het product weer van je gezicht verwijderen met een washandje. Het product voelt net zo aan op mijn huid als dat het ruikt: Lekker fris! Conclusie? Ik geef de Cleansing mousse een 8,5 echt een ontzettend fijn product. Niet mijn favoriet uit de lijn maar zeker wel mijn nummer 2!
SONY DSC
Exfoliathing Gel
Ook dit product ruikt lekker fris. Het heeft een oranje kleur met daarin abrikozenzaad schaafsel. Misschien een beetje een gek woord maar ik zou niet weten hoe ik het anders in het Nederlands zou moeten omschrijven. Voor 125 ml betaal je normaal gesproken in de webshop €25.- maar deze is nu verkrijgbaar voor €17,50.
SONY DSC
De textuur is, zoals de naam al zegt, gelly maar zodra je er water aan toevoegt wordt deze wat meer vloeibaar waardoor hij gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen is. De scrub voelt ontzettend zacht aan, heel anders dan ik gewend ben. De scrubs die ik heb gebruikt zou ik haast agressief noemen in vergelijking met deze. Dit product zal het dan ook goed doen op een gevoelige huid. Conclusie? Ik geef de Exfoliathing Gel een 9 en is daarom ook mijn nummer 1 product uit deze lijn.
SONY DSC
Balancing Toner
Dit is zoals wel te verwachten het meest vloeibare product en zit daarom ook als enige in een flesje met draaidop. Dit product ruikt eerder zoet dan fris maar wel erg lekker! Voor 150 ml betaal je in de webshop €18.-
SONY DSC
Je brengt het product aan op een wattenschijfje om deze vervolgens op je hele gezicht aan te brengen. Dit product hoef je niet van de huid te verwijderen. Conclusie? Ik geef de Balancing Toner een 8. Ruikt lekker, brengt fijn aan en zit in een handig flesje. Al met al een fijn product in gebruik.
SONY DSC
Oil Free Moisturiser met SPF 15
Het laatste product wat ik voor jullie testte is de Oil Free Moisturiser met SPF 15. De moisturiser heeft niet echt een sterkte geur en heeft net als de meeste dagcrèmes een witte kleur. Het product zit in vergelijking met de rest in een kleine tube van 75 ml waar je in de webshop €23.- voor betaald.
DSC08330
De moisturiser brengt fijn aan en trekt vrij snel in. Na het aanbrengen van de moisturiser breng ik wel een dun laagje poeder aan op mijn gezicht omdat ik anders gedurende de dag een glimmend voorhoofd krijg. Door het warme weer kwam mijn vettige huid een beetje terug dus ik kan de moisturiser niet echt de schuld geven van mijn glimmende voorhoofd. Maar ik wil het er toch even bij vermelden. Conclusie? Ik geef de Oil Free Moisturiser met SPF 15 een 7,5. Wat ik ook erg fijn vind aan dit product is de SPF 15. Voor een zonnige dag heb je daar absoluut niet genoeg aan maar ik vind het toch een fijn idee dat mijn huid in ieder geval een beetje beschermt is.
SONY DSC
En dat was dan het laatste product uit de Apricot lijn. Ik ben ontzettend tevreden! Zoals ik in het vorige artikel al aangaf zijn de producten best aan de prijs in vergelijking met bijvoorbeeld Hema maar daar tegenover staat dat ze erg geconcentreerd zijn waardoor je per keer maar erg weinig nodig hebt. Dit vond ik een erg fijn idee aangezien je geen gekke vulmiddelen op je huid smeert. Dus neem snel een kijkje in de webshop van Nutrimetics!
DSC08309
Until next time,
Romy

4 thoughts on “Nutrimetics Apricot lijn review

Reacties zijn gesloten.