Nacomi Natural Face Scrub review

Dit product ontving ik van een bedrijf ter review. Dat veranderd echter niet mijn mening over het product.

Eind februari kreeg ik een leuk mailtje van het merk Nacomi met daarin de vraag of ik wat producten van hen wilde ontvangen om te reviewen. Natuurlijk wilde ik dat! Het leuke was dat het pakketje binnen kwam op mijn verjaardag! Nacomi is een dierproefvrij, natuurlijk cosmetica merk uit Polen en is sinds kort ook in Den Haag verkrijgbaar. 95% van de producten is Vegan. Ik ontving de Black Soap, Body Mousse Bilberry, Coffee Scrub en de Natural Face Scrub. Vandaag review ik die laatste voor jullie!

Het product is een zachte gezicht scrub met inca inchi olie en cacao extract. Het vernieuwt en herstelt de huid waardoor het glad en stevig aanvoelt na gebruik. De Natural Face Scrub Cacao Extract bevat 75 ml waar je €6,99 voor betaald. Van de uitstraling van de verpakking wordt ik in ieder geval al erg blij.

Toen ik het product voor het eerst gebruikte was ik direct verbaasd. Toen ik in de tube kneep vond ik het nogal een vreemde textuur voor een scrub. Ik verwachtte iets van korreltjes of zaadjes als scrub materiaal, maar in plaats daarvan merkte ik hier niets van op. Een beetje verbaasd bracht ik het product aan op mijn gezicht en vanaf dat moment werd ik erg enthousiast. De scrub korreltjes waren zo fijn dat je ze op het eerste gezicht niet zag, maar je voelde ze zeker wel! Het product schuurt als het ware je gezicht schoon op een hele milde manier. Na het scrubben bleef er een zacht olie laagje over dat ik afspoelde onder de douche.

Conclusie? Ik geef de Natural Face Scrub van Nacomi een 8,5! Ik had niet verwacht dat er ooit een scrub in de buurt zou komen van mijn geliefde scrub van Nutrimetics, maar deze heeft dat zeker gedaan! Mijn huid voelde na gebruik schoon, zacht en verzorgd aan. Wel bracht ik later nog een moisturiser aan voor wat extra verzorging. Ik wordt onwijs blij van dit product en blijf hem dan ook zeker met liefde gebruiken!

Until next time,
Romy