Nacomi Body Mousse review

Dit product ontving ik van een bedrijf ter review. Dat veranderd echter niet mijn mening over het product.

En het is weer tijd voor een Nacomi review! 3/4! Nacomi staat voor natuurlijke ingrediënten omdat zij het belangrijk vinden dat cosmetische producten geen synthetische stoffen bevatten. Deze zijn namelijk schadelijk voor de gezondheid en Nacomi vind het onnodig dat deze in cosmetica zijn verwerkt. Mee eens! Vandaag review ik de Body Mousse Bilberry. Deze Body Mousse is ook nog verkrijgbaar in de geuren Raspberry, Mango en Cookie.

De Body Mousse Bilberry bevat 150 ml en kost €6,99

Het product staat op de website omschreven als
Lichte body mousse, rijk aan natuurlijke ingrediënten. Shea boter hydrateert diep de huid en maakt het zacht. Zoete amandelolie verzacht de huid en helpt om te regenereren (her verwarmen). Overwegende dat, wilde roos olie, ook wel genoemd het elixer van de jeugd, is rijk aan vitamine C en heeft een verhelderende en anti-aging effect. Bosbes extract en zonnebloemolie, die rijk zijn aan antioxidanten, ondersteunen de no-aging effect van de lichaam.

De uitstraling van dit product vind ik super! Echt een hele mooie verpakking! Toen ik het dekseltje eraf draaide kwam er direct een hele zoete geur op me af. Persoonlijk ben ik gek op zoet, maar dit is voor mij iets te veel van het goede. Het product ziet er erg stevig uit, maar zodra ik mijn vinger erdoorheen haalde bleef er een luchtige massa over. Toen ik de Mousse op mijn huid smeerde veranderde hij in olie. Super fijn!

Conclusie? Ik geef de Body Mousse van Nacomi een 7. Het product brengt fijn aan en verzorgt mijn huid goed. Wat ik dan wel weer een nadeel vond ik dat het erg lang duurde voordat hij in mijn huid trok. Deze Mousse breng ik dan ook niet meer aan vlak voordat ik naar bed ga. Daar duurt het intrekken gewoon echt te lang voor.

Until next time,
Romy