Nacomi Black Soap review

Dit product ontving ik van een bedrijf ter review. Dat veranderd echter niet mijn mening over het product.

Vandaag weer een review uit mijn verrassingspakketje van Nacomi! De producten van Nacomi zijn gemaakt van natuurlijke producten en bevatten geen parabenen, peg’s, sls en andere synthetische kleur- geur- en smaakstoffen. Top! De producten zijn dierproefvrij en 95% is vegan. Vandaag review ik de Black Soap voor jullie!

De zwarte zeep is gemaakt van gedroogde olijven en ondanks dat ik nog niet eerder van zo’n product had gehoord was ik er erg nieuwsgierig naar. Er wordt aangeraden om het product 1 a 2 keer in de week te gebruiken. Het product werkt als een enzym peeling. Op de website staat een duidelijke omschrijving van hoe je hem het beste kan gebruiken.
– Neem een warme douche, vervolgens verspreid je de zeep op het gezicht en het lichaam.
– Daarna vijftien minuten laten intrekken.
– Profiteer van dit moment en gebruik het voor ontspanning en rust.
– Daarna afspoelen met lauw water.
De Black Soap van Nacomi bevat 120 gram en kost €4,69

Aan het begin moest ik erg wennen aan de geur. Persoonlijk vind ik het product een beetje vreemd ruiken. Ook de groen/bruin/zwarte kleur is niet erg aantrekkelijk. Het product is erg dik en voelt plakkerig aan. Nadat ik hem had aanbracht op mijn huid voelde deze een beetje trekkerig, maar wel erg fris! Na een paar minuten begon de Soap in te trekken en het laagje dat over blijft voelde een beetje als een peel off masker aan.

Om eerlijk te zijn vind ik het een beetje vreemd dat je eerst moet douchen, vervolgens onder de douche vandaan moet om het product aan te brengen, daarna 15 minuten moet wachten om het dan weer onder de douche af te spoelen. Wat ik zelf heb gedaan is mijn huid nat maken met een washandje, het product aangebracht en na 15 minuten ben ik onder de douche gestapt. Voor mijn gevoel werkte dat ook goed! Tijdens het afspoelen werd de Soap een beetje als olie en nadat het helemaal was weggespoeld voelde mijn huid schoon en droog aan en bleven alle waterdruppels erop liggen.

Conclusie? Ik geef de Black Soap van Nacomi een 6,5. Het product ruikt niet erg lekker, maar bevat wel allemaal natuurlijke ingrediënten. Na gebruik voelde mijn huid schoon aan al was hij wel een beetje droog. Om eerlijk te zijn wordt ik niet erg enthousiast van dit product. Ik merk gewoon niet echt verschil aan mijn huid als voordat ik het gebruikte.

Until next time,
Romy