Make-up Revolution I ♥ Make-up Golden Bar Eyeshadow Palette review

Voor onze laatste kerstinkopen besloten ik en een vriendin om uit school even snel de stad in te gaan en tot mijn verbazing bleef dat ook echt bij ‘even snel’. Normaal als ik dat zeg blijf ik er de hele middag hangen, maar deze keer viel dat reuze mee. Ik had veel goeds gehoord over de I ♥ Make-up Palettes en toen Manon bij Kruidvat tegen het schap van Make-up Revolution aan liep griste ik dit palette er gelijk uit! Maandag kwam er al een look van online waardoor ik besloot om de review er diezelfde week nog achteraan te plaatsen.

Hoewel ik normaal gesproken niet zo van de gouden details ben wordt ik toch blij van de verpakking van dit palette. Laten we het er maar bij houden dat het door de chocolade komt! Het palette bevat 16 diverse aardetinten waar je €7,99 voor betaald. Wat mij betreft een koopje!

Maar, om een echt goed koopje te zijn moet je wel van goede kwaliteit zijn! En daarvoor is een goede pigmentatie van groot belang. Wat ik alleen niet begrijp is waarom er nog steeds van die spons kwastjes bij oogschaduw palettes worden geleverd. Volgens mij gebruikt niemand dat meer?

De swatches
1 t/m 11

12 t/m 16

Ik was blij verrast wat de swatches betreft. Hoewel ze niet extreem gepigmenteerd zijn is de kwaliteit goed genoeg om mooie looks mee te maken. Op een mooie verpakking en goede kleuren na was er nog iets dat mij opviel aan dit palette. De I ♥ Make-up palettes zitten allemaal in een op chocolade geïnspireerd doosje en een leuk extraatje daarvan is dat het palette ook echt naar een soort chocolade ruikt. Aan de ene kant vind ik dat wel grappig, maar aan de andere kant zal er een hoop parfum nodig zijn geweest om het palette die geur te geven. En dat vind ik dan weer iets minder. Daarbij komt dat de chocoladegeur niet erg lekker ruikt.. Hieronder een foto van de look met dit palette die maandag online kwam.

Conclusie? Ik geef het Make-up Revolution I ♥ Make-up Golden Bar Eyeshadow Palette een 7. Een mooi palette in een leuke verpakking die diverse kleuren bevat. Wat de prijs betreft heb je dan ook zeker niets te klagen. Als je de tinten niet teveel blend kan je er heel veel mooie looks mee maken! Helaas heeft hij wel een vreemde chocolade geur. Dan had ik liever gehad dat er geen parfum aan het product toegevoegd was. Al met al wordt ik ook van dit palette erg blij!

Until next time,
Romy