Lush Pop in the Bath Bubble Bar review

Mijn laatste Lush review is alweer twee maandjes geleden! Op zich komen alle reviews wel een beetje op hetzelfde neer. Het product ruikt lekker en voelt fijn aan, maar toch blijf ik het leuk vinden om erover te schrijven! Toen ik afgelopen juni in Amsterdam was kon ik het dan ook niet laten om even bij Lush binnen te stappen. Daar kocht ik een Bath Bomb en een Bubble Bar. Vandaag review ik de Pop in the Bath Bubble Bar van Lush voor jullie!

Wat een leukertje he! Hier wordt ik nou zo blij van! Vrolijke kleuren in een bloemvorm ♥ De Bubble Bar is geïnspireerd door Mary Poppins en bevat Bergamot, Citroen en Mandarijn. Pop in the Bath Bubble Bar van Lush kost €5,45.

Zoals ik al vaker heb verteld in reviews gebruik ik de bad producten van Lush altijd twee keer. Vooral met Bubble Bars kan dat prima omdat ze gemakkelijk te breken zijn. Pop in the Bath ruikt lekker zoet en fris, ook deze keer liet het product een fijn olie laagje achter op mijn huid. Oh, en het schuim was ook erg fijn!

Conclusie? Ik geef Pop in the Bath van Lush een 7,5. Het product ruikt lekker, is gemakkelijk twee keer te gebruiken, geeft veel schuim en laat een fijn olie laagje achter op mijn huid. Ook is het erg handig dat dit olie laagje niet achter bleef in het bad waardoor ik deze alleen hoefde uit te spoelen in plaats van volledig schoon te maken. Al met al weer een fijn product van Lush!

Until next time,
Romy

4 thoughts on “Lush Pop in the Bath Bubble Bar review

Reacties zijn gesloten.