Lush Moisturising Avocado & Olive Oil Bath Bomb review

Vandaag mijn allereerst Lush review! Hoewel ik het vaak over dit populaire merk heb kom ik er haast nooit aangezien ik bijna nooit in Amsterdam kom. Toen ik daar een tijdje geleden met een vriendin was kocht ik eindelijk mijn allereerste product, een bruisbal! Deze liet ik al in de shoplog van oktober zien en vandaag review ik hem eindelijk voor jullie. Enjoy
SONY DSC
Deze bruisbal bevat onder andere avocado, olijf olie en limoengras. Uit deze combinatie ontstaat een heerlijke frisse geur. De bruisbal van Lush kost €4,95. Naar mijn mening kan je dit product wel 2x gebruiken en daarom heb ik deze in de schuur door de helft gezaagd.
SONY DSC
Toen ik op een zondagmiddag lekker in bad lag kreeg ik direct reactie van mijn moeder. Ze vond dat er een heerlijke geur uit de badkamer kwam en ook mijn broertje was het hiermee eens. Zelf ben ik ook fan. Hieronder een foto van de bruisbal in actie.
DSC09116
Conclusie? Ik geef deze bruisbal van Lush een 8. Het product heeft een heerlijke geur, heeft een leuke kleur met glitters en maakt mijn huid lekker zacht. Ik weet al precies waar ik de volgende keer heenga als ik weer in Amsterdam ben!

Until next time,
Romy