Lavera Regenerating Skincare Mask Organic Cranberry review

In de shoplog van augustus liet ik een hoop van mijn nieuwe beauty producten zien, waaronder drie maskers. Al eerder reviewde ik het Purifying Cleansing Mask Organic Mint van Lavera voor jullie, maar dat was het nog niet. Na een drukke periode op school besloot ik laatst om mijn huid weer eens te kalmeren met een fijn masker. Deze keer was één van de anti-age maskers aan de beurt en hieronder lees je wat ik daarvan vond.
lavera-regenerating-skincare-mask-organic-cranberry-review
Het Lavera Regenerating Skincare Mask Organic Cranberry bevat 10 ml waar je €2,25 voor betaald. De maskers bestelde ik online en toen mijn pakketje binnenkwam zag ik pas dat 2 van de 3 maskers anti-age maskers waren. In eerste instantie vond ik het erg jammer dat de maskers anti-age waren, maar toen ik even goed nadacht realiseerde ik me dat dat helemaal niets uitmaakt.
lavera-regenerating-skincare-mask-organic-cranberry-ingredienten
Anti-age maskers brengen namelijk vocht in de huid wat je huid steviger maakt. Hoewel ze geen effect zullen hebben op de probleem huid lijken ze mij wel goed voor het onderhouden van de normale huid. Tijd om dat te testen! Toen ik een kwartier na het aanbrengen van het masker weer in de spiegel keek was er iets dat mij direct opviel. Het masker was namelijk gedeeltelijk in mijn huid getrokken. Dat had ik nog nooit eerder meegemaakt!
lavera-regenerating-skincare-mask-organic-cranberry
Conclusie? Ik geef het Regenerating Skincare Mask Organic Mint van Lavera een 6. Het product brengt gemakkelijk aan, je kunt meerdere keren met één verpakking doen en mijn huid voelt naderhand toch echt steviger aan! Hoewel dit product niet speciaal bedoeld ik voor mijn huidtype vind ik het zeker geen schande om zo af en toe anti-age maskers te blijven gebruiken. Mijn huid voelde naderhand namelijk erg gehydrateerd aan en dat is altijd fijn. Ohja, en hij ruikt ook nog eens lekker!

Until next time,
Romy

2 thoughts on “Lavera Regenerating Skincare Mask Organic Cranberry review

  1. Ik heb zo ontzettend veel maskers in mijn lade, en al heel veel gebruikt, maar nog nooit van Lavera. Ik ga het zeker eens gebruiken, anti age heb ik namelijk wél nodig..haha

Reacties zijn gesloten.