La Fare Delicate Face Cream review

Dit product ontving ik van een bedrijf ter review. Dit veranderd echter niet mijn mening over het product.

Na het uitpakken van mijn bestelling in augustus zag ik tot mijn verbazing dat er nog een verpakking in de doos zat met daarop een grote sticker ‘cadeautje’. Tijdens het uitpakken zag ik als eerste de prachtige vintage verpakking van La Fare’s Delicate Face Cream. Ik heb even getwijfeld of ik dat product ook zou bestellen, maar voor nu leek de bestelling mij wel groot genoeg. Wat een leuke verassing is dat dan als je hem toch binnen krijgt!
la-fare-delicate-face-cream-review
Het product is geschikt voor de gevoelige huid, bevat 30 ml en kost €15.- bij Solobiomooi. Alleen al van de verpakking is een hoop af te lezen. Erg tof! Zo is het product biologisch, is het dermatologisch getest en heeft het een eco certificaat. De hoofdingrediënten zijn kamille, amandelen, shea boter en tijm. Verder is te zien dat hij geen parabenen, siliconen, s.l.s, gluten, sulfaten en ogm-o bevat!
la-fare-delicate-face-cream-ingredienten
Zoals hierboven te merken is ben ik over de verpakking zeer te spreken. Het heeft een mooie vintage look en geeft je direct een hoop duidelijkheid over het product zelf. Ook het potje ziet er hartstikke leuk uit, maar vind ik het product ook fijn in gebruik? Toen ik hem voor het eerste gebruikte ondervond ik gelijk een nadeel. Persoonlijk vind ik het niet zo fris om met mijn vingers in een crème te moeten omdat er op die manier heel snel bacteriën in komen. Daarom geef ik voorkeur aan een tube. Ook vond ik het niet erg handig dat de bovenkant zo smal is, er zat namelijk meer product onder mijn nagel dan op mijn vinger. Gelukkig zijn die probleempjes makkelijk op te lossen. Met de achterkant van een theelepeltje haal ik het product voortaan uit het potje.
la-fare-delicate-face-ceam-product-review
Conclusie? Ik geef La Fare’s Delicate Face Cream een 7. Ik vind dat het product in een mooie verpakking zit, fijn aanbrengt en snel intrekt. Een ander groot voordeel vind ik dat de crème een beetje matt is. Ik krijg er namelijk geen glimmende huid van terwijl ik dat van een hoop andere crèmes wel krijg. Kleine nadelen vind ik de handigheid van de verpakking, de prijs en de geur. Ik vind het product namelijk best prijzig voor de hoeveelheid die je krijgt, maar dat ben ik inmiddels wel gewend bij verantwoorde producten. Daar betaal je namelijk ook voor. Wat de geur betreft vind ik hem niet heel lekker ruiken. Het is niet storend, maar ik hoopte op een frisse geur en om eerlijk te zijn doet hij mij een beetje denken aan mijn oma. Op zich geen groot nadeel want dat past dan wel weer bij de vintage stijl van de verpakking. Al met al ben ik erg tevreden over dit product ♥

Until next time,
Romy