Kiko Color Fever 102 Eyeshadow Palette review

Lang, lang geleden plaatste ik een artikel over mijn eerste Kiko palette en als ik heel eerlijk ben is dat sindsdien een van mijn favoriete palettes. De hype rondom deze palettes is inmiddels wat afgenomen waardoor de schappen voor de verandering eens niet leeg waren! Ik zag mijn kans en neusde tussen de andere Color Fever palettes, en daar was hij dan: 102 ♥
kiko-color-fever-102-eyeshadow-palette
Nog even ter informatie: het Color Fever 102 palette zit in het zwarte doosje met zilveren opdruk dat we van Kiko gewend zijn. Het palette bevat vier tinten waar je €13,90 voor betaald. Aan de binnenkant zit een handig spiegeltje.
kiko-color-fever-102-eyeshadow
Oh my! Wat een kleuren! In de winkel koos ik voor 102 omdat deze mij na 100 het meeste aansprak. 101 vond ik iets te warm voor mijn huid en de blauwe tinten van 104 matchen totaal niet met mijn oogkleur. Gelukkig was daar 102, de kleuren zijn een mix van grijs, bruin en een klein beetje groen. I like

De swatches
kiko-color-fever-102-swatches-review
De swatches vind ik redelijk, helaas niet enorm spectaculair. 100 heeft ter vergelijking een betere pigmentatie. Gelukkig komt het wel vaker voor dat een palette mooier is op de oogleden dan op de hand swatches.
SONY DSC
Op onderstaande foto bracht ik alle kleuren heel lichtjes aan omdat ik die dag gewoon naar school moest. Persoonlijk vind ik een heftige look voor school niet zo passend dus gelukkig kon ik met dit palette ook een subtiele look creëren. Binnenkort komt er een artikel online met daarin een opvallendere look van dit palette!
kiko-color-fever-102-look-review
Conclusie? Ik geef het Color Fever 102 Eyeshadow Palette van Kiko een 7. Het palette bevat hele mooie kleuren die ik erg goed bij komend seizoen vind passen, ook heb je de mogelijkheid om er een subtielere look mee te maken en ze bevatten een mooie glans. De pigmentatie is goed, alle kleuren brengen fijn aan en zijn ook nog eens heel goed te blenden. Ik wordt erg blij van dit palette!

Until next time,
Romy

2 thoughts on “Kiko Color Fever 102 Eyeshadow Palette review

Reacties zijn gesloten.