Kiko Color Fever 100 Eyeshadow Palette review

Toen ik een review over dit palette las wist ik zeker dat ik hem ook wilde hebben. De verpakking, pigmentatie en kleursamenstelling, alles klopte gewoon! Maar toen ik het palette in handen kreeg bleek de kleur totaal anders te zijn dan op de foto’s en daar snapte ik helemaal niets van aangezien het toch echt het goede nummer was. Toen ik zelf de productfoto’s voor een eigen review ging maken werd alles duidelijk. Vandaag lezen jullie de review ♥
DSC09772
Het Kiko Color Fever 100 Eyeshadow Palette zit in een mooi zwart doosje met zilveren opdruk, bevat 4 kleuren en kost €13,90.
DSC09775
In eerste instantie dacht ik dus dat het een palette met goudtinten was maar dat is niet zo. Ook op onderstaande foto lijken de kleuren goud en bruin maar het palette bevat paarse tinten. Ondanks dat ben ik er ontzettend blij mee. De kleur staat erg mooi bij mijn groene ogen.
DSC09778
De swatches
DSC09814
Mooi toch? Ik word er in ieder geval heel blij van! Natuurlijk maakte ik ook nog een look met dit palette. Tot mijn verbazing zie je daar wel dat het gaat om paarse tinten. De producten die ik verder gebruikte voor deze look komen in een later artikel.
SONY DSC
Conclusie? Ik geef het Kiko Color Fever 100 Eyeshadow Palette een 7,5. Het product zit in een mooie verpakking, bevat mooie kleuren die goed gepigmenteerd zijn en bij het aanbrengen heb ik haast geen last van fall outs. Zo fijn! Wel vind ik €13,90 best veel geld voor een oogschaduw palette maar deze is het waard ♥

Until next time,
Romy