Herôme Brow Gel review

Vandaag review ik voor jullie een product waar ik het al over heb sinds ik begon met mijn blog. De Brow Gel van Herôme! Dit was het eerste wenkbrauwproduct wat ik gebruikte en aanschafte. Dus dat is zeker een artikel waard.
SONY DSC
Dit product ontdekte ik toen ik samen met een vriendin de Beautyschool deed bij Mooi. Helaas kan ik dat nu niet meer doen omdat bijna alle producten die bij Mooi worden verkocht op dieren worden getest. Denk hierbij aan Chanel, Estee Lauder en Guerlain. De enige twee merken die zij verkopen waarvan ik weet dat ze dierproefvrij zijn zijn Rituals en Herôme. Erg jammer maar het is niet anders.
SONY DSC
Het product komt in een zilveren doosje en kost €16,25. Sorry voor de beschadigingen maar ik heb hem met liefde gebruikt. Ik kocht dit product in de kleur Brown want Blonde was gewoon echt te licht voor mij.
SONY DSC
Het borsteltje van de ‘wenkbrauw mascara’ heeft een lange en een korte kant. Ik weet niet of het de bedoeling is maar ik gebruik de lange kant altijd op de plekken waar ik maar weinig product wil en de korte kant waar ik iets meer product wil. Erg handig!

Mijn wenkbrauw zonder product:
SONY DSC

Mijn wenkbrauw met product:
SONY DSC
Zoals je ziet heeft mijn wenkbrauw wat meer kleur en ziet het er over het algemeen wat voller uit. Echt een must have voor een no make-up look! Je kan je wenkbrauwen ook mooi in vorm brengen met het borsteltje. Door de lengte hiervan kan je overal goed bij en hoef je niet te pielen met een klein kwastje.
Herome
Conclusie? Ik geef dit product een 7,5. Het is een fijn product wat mooi en precies aanbrengt en doet wat het beloofd: Volle wenkbrauwen. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik het product niet weer zou kopen. Ik vind €16,25 heel erg duur waardoor ik liever een goedkoper product gebruik. Ik geef ook eerlijk toe dat ik deze toen met een fikse korting heb kunnen kopen door de Beautyschool. Maar als je wat meer geld wilt besteden dan is dit een prachtig product!

Big Kiss.

8 thoughts on “Herôme Brow Gel review

 1. Een subtiel verschil, het ziet er net iets voller uit. Maar inderdaad wel duur voor een wenkbrauwgel.

  • Ja, als je wilt kan je hem zelf natuurlijk iets dikker aanbrengen maar ik vond dit het mooiste. Er zal vast ook wel een budget variant op dit product zijn

  • Ik geef je helemaal gelijk. Maar als je echt op zoek bent naar een natural brow look dan is dit ondanks de prijs wel een top product

 2. Het product houdt haartjes inderdaad goed vast. Zelf gebruik ik eentje van Ansastasia Beverly Hills, maar wel niet op dagelijkse basis.

  Ps. Ik geef momenteel een box weg. Zin om mee te doen?

  • Bedankt voor de tip. Anastasia Beverly Hills is niet op dieren getest dus ik zou deze graag uitproberen.
   P.s. Ik zal even kijken ;)

Reacties zijn gesloten.