Hema Moisturising Lipstick review

Afgelopen zomer kocht ik mijn eerste moisturising lipstick van Hema en voor mijn verjaardag kreeg ik de tweede. Ik vind het een onwijs fijn product dus dat vraagt naar een review.
DSC06217
Vandaag review ik kleur nummer 11 en 25. Deze Hema lipstick kost maar 3.- en is in heel veel tinten verkrijgbaar. De lipstick brengt mooi aan en zoals de naam al zegt werkt het erg moisturizend voor je lippen. Heb je droge lippen? Vergeet eerst dat laagje Vaseline en breng gewoon meteen deze lipstick aan! Hieronder volgen de swatches.
SONY DSC
Naar mijn mening zien de swatches er goed uit. Erg dekkend met een beetje glans, mooi!

Fuchsia kleurnummer 11.
DSC06673
Oranje kleurnummer 25.
DSC06220
De fuchsia kreeg ik voor mijn verjaardag en de oranje kocht ik afgelopen zomer. Deze heb ik (zoals je op de foto ziet) al aardig vaak gebruikt. De oranje kleur droeg ik elke dag dat Nederland tijdens het WK speelde want dit bracht voor mijn gevoel geluk. En eerlijk is eerlijk, ze zijn heel ver gekomen. Deze kleur vind ik ook erg mooi staan met blauwe eyeliner. De fuchsia kleur zou ik eerder combineren met een zwarte eyeliner. Ook bracht ik beide kleuren aan op mijn lippen zodat jullie ook hiervan het resultaat kunnen zien.

Hema Moisturising Lipstick 11.
SONY DSC
Hema Moisturising Lipstick 25.
SONY DSC
Conclusie? Ik geef het product een 7,5 omdat ik het erg fijn vind. Ik heb vaak last van droge lippen en dit is een goed alternatief om niet steeds dat potje Vaseline te hoeven pakken. Zoals je ziet zijn er geen velletjes te bekennen. De kleur blijft zo’n 2-3 uur zitten dus ik raad je aan om hem in je tas mee te nemen zodat je hem na het eten of drinken even bij kunt werken. Goed gedaan Hema! Hier ga ik er zeker nog wat van aanschaffen.

Big Kiss.

6 thoughts on “Hema Moisturising Lipstick review

  1. Ik heb de lipsticks ook in het rood en roze, ze werken echt super fijn! Nu ik die oranje zie denk ik dat ik die ook maar ga halen, is een veel mooiere kleur dan ik dacht!

Reacties zijn gesloten.