Etos Long Lasting Make-up Fixing Spray Review

De afgelopen periode kreeg ik vaak dezelfde vraag: Een make-up fixing spray, werkt dat nou echt? Nadat ik las dat die van Kiko aanvoelde als haarlak op je gezicht dacht ik dat ik het nooit ging proberen. Zonde van mijn tijd en geld. Totdat mijn tante onwijs enthousiast begon te vertellen over een product dat blijkbaar word gebruik door veel sterren. Dat moest ik proberen! Vandaag review ik voor jullie de Long Lasting Make-up Fixing Spray van Etos.
DSC09434
Het product zit in een mooie, simpele pompflacon. Een witte huls met zwarte opdruk en ook de dop is zwart. Het product bevat 75 ml waar je €4,99 voor betaald.

Het product staat op de achterkant omschreven als
Geeft je make-up een natuurlijke finish met een langer houdend effect. Gebruik dit product bovenop je make-up voor maximale fixatie.
DSC09465
Mijn eerste ervaring met dit product was direct in de winkel niet zo goed. Ik pakte het product uit het schap, haalde de dop eraf en had gelijk mijn handen al vol zitten met vloeistof. Wat er aan de hand was? De dop onder de dop (degene waarmee je het product op je huid sprayt) zat los. Bij de andere die er stond was dat hetzelfde dus vroeg ik een medewerkster om er eentje van achter te halen. Wat ben ik toch ook een lastige klant… Wat bleek nou, ze hadden het bijna allemaal! Uiteindelijk vond ik er eentje die wel echt dicht zat en deze heb ik meteen meegenomen. Erg gek.
DSC09468
Het product breng je aan door het op ruime afstand van je gezicht over je make-up te sprayen. Gelukkig werkt de verstuiver goed en komen er geen dikke druppels uit het flesje. Hoewel ik bijna nooit foundation draag vind ik het erg mooi dat de spray er door de ‘nattigheid’ voor zorgt dat het poederige effect dat mijn make-up soms achterlaat verdwijnt. Het poeder vermengt zich mooi met de spray waardoor mijn huid er flawless uitziet en mijn make-up toch echt langer blijft zitten! Het product ruikt op zich best lekker, wel een beetje cosmetisch waardoor ik ervan uitga dat het parfum bevat. Dit kan ik helaas niet checken omdat de producten van Etos geen ingrediëntenlijst bevatten.
DSC09432
Conclusie? Ik geef de Long Lasting Make-up Fixing Spray van Etos een 7. Het product brengt fijn aan, mengt goed met mijn make-up, zorgt ervoor dat mijn make-up beter blijft zitten en laat achteraf geen rare reacties op mijn huid achter. Ik word erg blij van dit product en zou je zeker aanraden het een keer te proberen. Wie weet werkt het net zo fijn voor jou als voor mij!

Until next time,
Romy

4 thoughts on “Etos Long Lasting Make-up Fixing Spray Review

    • Hey, leuke vraag! Het lijkt me erg leuk om een YouTube kanaal te beginnen maar eerst wil ik me nog even een tijdje bezig houden met alleen bloggen aangezien ik niet zo goed weet of YouTube wel zo goed bij me past ♥ x

Reacties zijn gesloten.