Etos Compact Powder review

Dit product kreeg ik een tijd geleden getipt van een vriendin en sindsdien kan ik haast niet meer zonder. Last van een glimmende vette huid? Dan is dit product misschien ook wat voor jou! Vandaag review ik voor jullie de Etos Compact Powder.
SONY DSC
Misschien komt dit product je een beetje bekend voor? Dat kan. Hij was namelijk eerst alleen verkrijgbaar in een blauwe verpakking maar sinds een tijdje is de nieuwe collectie van Etos verkrijgbaar en ook dit product heeft een nieuw (gouden) jasje gekregen. Ik ben fan! En in combinatie met de gedroogde Eucalyptus krijgt deze review een mooie vintage touch.
DSC08390
Ik schafte dit product aan in kleur nummer 002, dat is dus de op één na lichtste kleur en geloof mij dat komt niet heel vaak voor. De Compact Powder zit in een handig klapdoosje en bevat een spiegeltje. Erg fijn om in je tas mee te nemen om af en toe even je make-up bij te werken maar vergeet dan niet ook je poederkwast mee te nemen! De Compact Powder is bedoeld voor een egale, matte teint en bevat 10 gram waar je €4,77 voor betaalt. Aangezien je vrij lang met dit product doet vind ik dat een prima prijs voor een budget merk.
SONY DSC
De swatch
SONY DSC
Zoals je ziet is deze mooi licht en helemaal niet oranje! Je brengt de Compact Powder met een poederkwast aan op je gezicht of als finish over je foundation. Ook kun je deze onder je lipstick aanbrengen om ervoor te zorgen dat deze langer blijft zitten.

Conclusie? Ik geef de Compact Powder van Etos een 8. Ik ben erg tevreden over dit product en ben dan ook ontzettend blij dat ik deze getipt kreeg. Ook de prijs/kwaliteit verhouding vind ik erg goed. Het product brengt fijn aan, egaliseert, matteert en is amper zichtbaar op de huid. Wat mijn geheim tegen glimmen is? Dit product!

Until next time,
Romy

2 thoughts on “Etos Compact Powder review

Reacties zijn gesloten.