Etos Color Care Matte Lipstick review

Ik was al een tijdje erg nieuwsgierig naar de matte lipsticks. Het ziet er altijd zo gaaf uit! Toen ik bij Etos was en daar wat producten aanschafte mocht ik een lipstick uitzoeken. Natuurlijk ging ik voor een matte! Vandaag lezen jullie mijn bevindingen over de Etos Color Care Matte Lipstick.
DSC09260
Het precieze product dat ik uitzocht is de Etos Color Care Matte Lipstick in de kleur 501 Back to Business. Zelf vind ik het een beetje lijken op oud roze, erg mooi! De lipstick kost normaal gesproken €2,99 en is in verschillende tinten verkrijgbaar. Hieronder volgen de swatches.

501 Back to Business
DSC09270

SONY DSC
Ondanks de mooie kleur en de gave uitstraling van matt vallen de velletjes op mijn lippen erg op. Jammer maar na even goed scrubben ziet het er wel tof uit.
DSC09266
Conclusie? Ik geef de Etos Color Care Matte Lipstick een 6,5. Hoewel het product een mooie kleur heeft, fijn aanbrengt en een leuke budget prijs heeft vind ik een niet matte lipstick persoonlijk toch fijner omdat ik snel last heb van droge lippen. Ben je gek op Matt en heb je geen last van droge lippen? Dan kan ik je dit product wel aanraden! Ik ga deze lipstick natuurlijk vaker gebruiken maar dan zal ik van tevoren wel mijn lippen even goed moeten scrubben. Gelukkig is dat geen probleem met mijn nieuwe lipscrub van Lush!

Until next time,
Romy

4 thoughts on “Etos Color Care Matte Lipstick review

Reacties zijn gesloten.