Etos BB Cream review

Een product wat word verkocht als een van de bestsellers van Etos? Dat is de BB Cream. Eigenlijk had ik zo’n product helemaal niet nodig maar toen ik hem een tijdje geleden zag staan in het schap besloot ik hem toch maar mee te nemen. Want als hij echt zo goed is, dan wil ik dat toch wel even testen.
DSC09800
Ik schafte dit product aan in de kleur Porcelain, als ik het me goed herinner is dit de op één na lichtste kleur. Ondanks dat ik een hele lichte huid heb besloot ik toch te gaan voor de op één na lichtste tint omdat ik de Compact Powder van Etos ook niet in de lichtste kleur heb. Het product bevat 30 ml waar je €3,99 voor betaald.
DSC09275
Erg jammer dat de ingrediënten niet op het product vermeld staan. Eerlijk gezegd heb ik van de meeste ingrediënten ook geen idee wat het zijn en wat ze met je huid doen maar wanneer ze niet op de verpakking vermeld staan krijg ik toch een beetje het idee dat het merk iets te verbergen heeft. Helaas staat er ook niks over op de site.
SONY DSC
Hieronder een foto van mijn make-up. De complete look daarvan komt nog en als deze online staat zal ik hem even linken.
SONY DSC
Conclusie? Ik geef de BB Cream van Etos een 7. Het product brengt fijn aan en je ziet hem haast niet op de huid liggen. Zoals op de verpakking vermeld staat heeft deze een medium dekking en dat vind ik erg mooi. Mijn familie heeft het niet zo op foundation producten en ik heb van hen geen opmerkingen gehad dus dat is een goed teken. Ik wordt erg blij van dit product!

Until next time,
Romy