Essence I ♥ Colour Intensifying Eyeshadow Base review

Een fijne eyeshadow base moet iedere oogschaduw lover toch wel in haar stash hebben. Hoewel ik haast iedere dag oogschaduw draag heb ik er tot nu toe geen in mijn bezit gehad. Vaak gebruikte ik een make-up basis of ander soort gezichts primer omdat dat ook werkt. Toen ik de I ♥ Colour Intensifying Eyeshadow Base van Essence voor mijn verjaardag kreeg was ik dan ook blij verrast.
DSC00435
Het product zit in een mooi strakke verpakking en is vergelijkbaar met dat van een lipgloss. Persoonlijk vind ik dit erg handig omdat je hem dan gemakkelijk op je oogleden kunt aanbrengen.

Het product staat op de verpakking omschreven als
Oogschaduw basis voor een lang houdende en kleur intensiverende make-up look.DSC00476

Het product is huidskleurig en nijgt iets naar roze. Omdat ik erg bleek ben matcht dit perfect met de kleur van mijn oogleden. Oogschaduw basis zit natuurlijk onder je make-up en is in principe niet zichbaar maar persoonlijk vind ik het toch wel fijn dat hij zo goed bij mijn huidskleur past.
DSC00436
Op andere blogs heb ik gelezen dat dit product ervoor zorgt dat de kleur van je oogschaduw nog mooier uitkomt en onderstaande foto bevestigd dit een beetje. Echt extreem is het verschil niet maar het is wel degelijk aanwezig. Links zie je de oogschaduw zonder basis en rechts met.
SONY DSC
Ik heb inmiddels al een aantal looks met dit product gemaakt en ik ben er erg over te spreken!
SONY DSC
Conclusie? Ik geef de I ♥ Colour Intensifying Eyeshadow Base van Essence een 7,5. Het product brengt gemakkelijk aan, voelt niet vettig en plakt niet. Ook matcht hij erg goed met mijn huidskleur en zorgt deze ervoor dat mijn oogschaduw langer en mooier blijft zitten. Ik ben hier erg enthousiast over en zou hem je dan ook zeker aanraden!

Until next time,
Romy

2 thoughts on “Essence I ♥ Colour Intensifying Eyeshadow Base review

  1. Fijne review! Ik gebruik eigenlijk helemaal nooit een oogschaduw basis, maar dat moet ik eigenlijk wel een keertje proberen. Deze lijkt me erg fijn <3

  2. Dat ziet er goed uit zeg. Ik kende zelf alleen de normale variant van deze oogschaduwbasis en daar was ik zelf niet zo’n fan van. Misschien toch deze maar een keer proberen!

Reacties zijn gesloten.