Dr. Van Der Hoog Sensational Sea Algae Poeder Masker review

Vandaag heb ik een masker review voor jullie! In de meivakantie (dat is alweer even geleden) vond ik het tijd om weer eens een masker aan te brengen. Ik koos voor het Sensational Sea Algae Poeder Masker van Dr. Van Der Hoog. Dit is een poeder die je aanmengt met kokend water en dan aanbrengt op je gezicht.
Dr. Van Der Hoog Sensational Sea Algae Poeder Masker
Persoonlijk vind ik de verpakkingen van Dr. Van Der Hoog maskers er altijd erg mooi uitzien. Deze bevat 15 gram waar je €1,29 voor betaald. Ik kan je alvast vertellen dat hij het geld zeker waard is!

Het product staat op de verpakking omschreven als
Sensational Sea Algae Poeder Masker
Op de verpakking staat dat je het product moet aanmengen met één eetlepel kokend water tot een pasta maar zelf had ik veel meer nodig om dat resultaat te bereiken. In eerste instantie was mijn masker een soort klei die moeilijk aan te brengen was.
Dr. Van Der Hoog Poeder Masker
Pas nadat ik er een flinke scheut had bijgegooid was het masker zoals het zou moeten zijn. Ik koos ervoor om het masker aan te brengen met hetzelfde lepeltje als waarmee ik het had gemengd maar je kan het natuurlijk ook gewoon met je vingers aanbrengen. Op de verpakking staat aangegeven dat je het masker zo’n 15 tot 20 minuten moet laten zitten maar omdat het masker nog niet goed opgedroogd was heb ik hem 30 minuten laten zitten.
Dr. Van Der Hoog Masker aangebracht
Nadat ik het masker van mijn gezicht afhaalde was mijn huid een klein beetje geïrriteerd. Eigen schuld, had ik hem er maar op tijd af moeten halen. Verder voelde mijn huid heel fris, schoon en zacht. Ik heb in de korte 17 jaar van mijn leven heel wat maskers gebruik maar het effect dat deze had heb ik maar één keer eerder gehad. Ik ben fan!
Dr. Van Der Hoog Masker
Conclusie? Ik geef het Sensational Sea Algae Poeder masker van Dr. Van Der Hoog een 8. Zoals de verpakking beloofd voelt mijn huid echt gezuiverd en gehydrateerd aan. Sterker nog, mee-eters zijn zichtbaar verminderd! Nu, een dag later, voelt mijn huid nog steeds anders aan dan normaal maar het is wel echt een fijn gevoel. Ik zou je dit masker dan ook zeker aanraden!

Until next time,
Romy

2 thoughts on “Dr. Van Der Hoog Sensational Sea Algae Poeder Masker review

Reacties zijn gesloten.