Dr. van der Hoog Scrubmasker Litchi review

Laatst ontdekte ik weer een heel fijn masker van Dr. van der Hoog. Het leek mij namelijk leuk om buiten de modder en klei maskers, die ik altijd met liefde gebruik, ook eens iets anders mee te nemen. Ik koos voor het Scrubmasker Litchi en het Peel-off Masker Honing. Vandaag review ik het scrubmasker!

Dit masker is gemaakt om te reinigen en dode huidcellen te verwijderen zodat je huid weer gaat stralen. Het masker bevat, net als de andere maskers, 10 ml en kost €2,29.

Het eerste dat mij opviel aan dit masker was de jelly textuur. Het masker is doorzichtig, dik, voelt aan als een gel en er zitten grove zaadjes in. Heel anders dan ik gewend ben, maar het voelde erg verfrissend aan op mijn huid. Ik bracht het masker aan en masseerde deze in zoals ik dat normaal gesproken ook met mijn scrub gels doe. Natuurlijk wel nadat ik eerst mijn poriën had geopend met een washandje warm water.

Door de grove scrub deeltjes werd mijn huid een klein beetje rood, maar het masker voelde verder niet onprettig aan. Sterker nog, ik was bij verrast door de werking van dit masker! Nadat ik mijn gezicht weer schoonmaakte voelde mijn huid heel fris en schoon aan. Ook mijn broertje vond het masker erg fijn. Hij omschreef het al volgt: ‘normaal is mijn huid heel vettig ofso, en nu is het gewoon normaal!’.

Conclusie? Ik geef het Scrubmasker Litchi van Dr. van der Hoog een 7,5. Het masker heeft een fijne jelly textuur, brengt gemakkelijk aan en laat mijn huid schoon en fris achter. Ook ruikt het product erg lekker! Ik ben erg blij dat ik eens iets anders probeerde en daardoor dit masker heb ontdekt!

Until next time,
Romy