Dr. van der Hoog Moddermasker Dode Zee-modder review

Als de maskers van Dr. van der Hoog in de actie zijn sla ik mijn slag. De laatste keer kocht ik er bijvoorbeeld direct zes, dan kan ik mooi weer even een tijdje voort. Al eerder reviewde ik het Dr. van der Hoog Crèmemasker Avocado en het Dr. van der Hoog Kleimasker Zee-algen voor jullie. Vandaag de derde review van mijn aankopen. Het Dr. van der Hoog Moddermasker Dode Zee-modder!

De maskers van Dr. van der Hoog bevatten 10 ml en kosten €2,29 per stuk.

Dit masker is geschikt voor de normale & gecombineerde huid en heeft een zuiverende & ontspannende werking. Op de verpakking staat beschreven dat het Moddermasker Dode Zee-modder originele modder uit de Dode Zee bevat. Dit modder is rijk aan mineralen en zorgt voor een intensieve zuivering van de huid. Ik ben benieuwd!

Van tevoren maak ik altijd eerst mijn gezicht schoon met warm water zodat mijn poriën alvast een beetje openen. Wat mij direct opvalt is de textuur van het masker, deze voelt bijna aan als een gel. Wat ik ook erg bijzonder vond tijdens het uitzoeken van de foto’s is dat je op onderstaande foto duidelijk ziet dat het masker als het ware in mijn poriën is getrokken. Dit had ik eerder nog niet gezien aangezien ik geen lenzen in had terwijl het masker aan het inwerken was.

Toen het masker volledig was opgedroogd haalde ik per ongeluk mijn hand langs mijn wang. Ik merkte meteen dat het masker er als het ware af begon te kruimelen. Ik stap na het gebruik van een masker bijna altijd onder de douche, omdat ik anders super veel moeite moet doen om het masker er goed af te krijgen, maar dat hoeft dus eigenlijk niet bij dit masker. Je kan hem er ook volledig af laten kruimelen door ronddraaiende bewegingen te maken met je vingers en later je gezicht nog even af te nemen met een washandje met warm water!

Conclusie? Ik geeft het Moddermasker Dode Zee-modder van Dr. van der Hoog een 7,5. Het product heeft een fijne textuur, brengt gemakkelijk aan en droogt mooi op op de huid. Naderhand voelt mijn huid fris, gehydrateerd en schoon aan. Hij laat zelfs een soort olie achtig laagje achter dat ik met mijn gecombineerde huid erg kan waarderen. Deze ga ik zeker nog eens halen!

Until next time,
Romy