Dr. van der Hoog Kleimasker Lava review

De afgelopen paar werken is mijn huid weer erg onrustig. Ik weet niet precies waarom, maar ik moet opeens weer aardig wat moeite doen om de onzuiverheden tegen te gaan. Daarom gebruikte ik maar weer eens een kleimasker van Dr. van der Hoog. Nummer 10 en dan ook de laatste Dr. van der Hoog review van dit jaar! Deze keer over het Kleimasker Lava. Dat ik fan ben van de kleimaskers hoef ik jullie vast niet meer te vertellen, maar ben ik ook fan van deze variant? Dat lees je vandaag! ♥

Dit masker is speciaal gemaakt voor de vette & onzuivere huid en heeft een zuiverende & kalmerende werking door het ingrediënt: vulkanische klei. Dat belooft veel goeds! Ook dit masker bevat 10 ml waar je €2,29 voor betaald.

Ook deze keer deelde ik het masker weer met mijn broertje. Er zit nu eenmaal nogal veel product in zo’n verpakking voor één persoon. Met 5 ml zou je ook prima uit de voeten kunnen. Van tevoren maakte ik mijn huid schoon met een washandje warm water om mijn poriën te openen, zoals ik dat altijd doe. De textuur van het masker is wederom weer fijn waardoor deze gemakkelijk aanbrengt.

In de eerste instantie had ik een dun laagje aangebracht. Deze droogde vrij snel in, omdat er nog wat product over was besloot ik dit aan te brengen over het masker dat al op mijn gezicht was ingewerkt. Het resultaat werd een wat dikkere ingedroogde laag.

De laatste tijd is mijn huid nogal onrustig. Waar dat precies door komt weet ik niet, maar het is wel een beetje irritant. Een masker als deze is dan een fijne oplossing. Naderhand voelt mijn huid schoon en verzorgd aan. De onzuiverheden zijn natuurlijk niet volledig verdwenen, maar zijn wel zichtbaar minder aanwezig.

Conclusie? Ik heeft het Kleimasker Lava van Dr. van der Hoog een 7. Zoals ik hierboven al een beetje liet merken ben ik wederom tevreden over een masker van Dr. van der Hoog. Hoewel het Zee-algen masker nog altijd mijn favoriet is vind ik dit wel een fijn alternatief. Ik vind de kleur van het product ook erg leuk. Het doet me een beetje denken aan de beton-look kleur in het interieur, maar dan deze keer op het gezicht haha.

Until next time,
Romy

2 thoughts on “Dr. van der Hoog Kleimasker Lava review

Reacties zijn gesloten.