Douglas Precise Eyeliner review

Wie is er nou niet gek op korting? Toen ik een 25% kortingskaart op alle mascara’s en eyeliners van Douglas in de brievenbus kreeg bracht dat me op een idee. Ik had namelijk nog een nieuwe eyeliner nodig. Daarom review ik vandaag mijn aller eerste Douglas eigen merk product voor jullie. Moeite met het maken van een mooie wing? Dat wil je dit artikel zeker lezen!
SONY DSC
De Douglas Precise Eyeliner Pen is te koop voor €9,95. De eyeliner zit in een zwarte huls met zilveren opdruk en heeft een vrij dikke stift die uitloopt in een punt.
SONY DSC
De swatches
SONY DSC
Van deze swatches werd ik niet erg blij, het product ziet er niet gitzwart uit en liep direct uit in de lijntjes van mijn hand. Dat beloofd niet veel goeds, of toch wel?
DSC09580
Persoonlijk vind ik dat het product erg handig in gebruik is om een wing mee te maken aangezien de stift wat dikker is. Zelf gebruik ik nu de Ultimate Long Wear Eyeliner Pen van Kiko om een dunne lijn mee te zetten en met de Precise Eyeliner Pen van Douglas zet ik de wing.
DSC09534
Conclusie? Ik geef de Precise Eyeliner Pen van Douglas een 6,5. Hoewel ik het product niet geschikt vind om een gewone lijn mee te zetten vind ik deze wel erg mooi om een wing mee te maken. Eerlijk gezegd vind ik de prijs/kwaliteit verhouding niet zo goed. Ik vind het product namelijk geen €9,95 waard maar met de 25% korting ben ik tevreden.

Until next time,
Romy

2 thoughts on “Douglas Precise Eyeliner review

Reacties zijn gesloten.