Catrice Multi Colour Blush review

Catrice, Catrice, Catrice. Ik kan geen genoeg krijgen van dit fijne, dierproefvrije budget merk. Een product van dit merk wat ik al een tijdje in gebruik heb is de Multi Colour Blush. En ook voor dit product vond ik het tijd voor een review.
SONY DSC
Zoals je ziet ziet hij er gewoon nog helemaal mooi uit. De 4 tinten zijn nog totaal niet doorgelopen en daar ben ik erg blij om. Dat staat net wat mooier op de foto’s.
SONY DSC
Ik schafte deze blush aan in de kleur 060 Strawberry Frappucino maar hij is ook nog verkrijgbaar in de kleuren 070 Iced Caramel Macchiato en 080 Peach Frappucino. Het product bevat 8 gram en daar betaal je €3,99 voor. Een prima prijsje toch?

De swatch
SONY DSC
Mooi lichtroze en lekker subtiel. Daar houd ik van! Ook fotografeerde ik hem voor jullie op mijn wangen, zo kan je een beetje zien hoe hij eruit ziet. Zelf breng ik blush altijd heel lichtjes aan maar mocht je ervan houden dat kan je de tint natuurlijk opbouwen naar een wat donkerder en opvallender effect. Op mijn wangen gebruikte ik die dag ook een highlighter uit de limited edition collectie van Catrice. Helaas is deze al een tijdje niet meer verkrijgbaar dus een review daarvan heeft geen zin.
SONY DSC
Mocht je toch nieuwsgierig zijn naar de highlighter dan heb ik hem hieronder voor jullie op de foto gezet samen met de blush.
DSC06905
Conclusie? Ik geef deze blush van Catrice een 7. Een mooie subtiele blush die fijn aanbrengt, in een mooie verpakking zit en voor een fijn prijsje wordt verkocht. Mocht je nog op zoek zijn naar een goede blush dan zou ik je deze zeker aanraden.

Until next time,
Romy

2 thoughts on “Catrice Multi Colour Blush review

Reacties zijn gesloten.