Catrice Glam and Doll Volume en Waterproof Mascara review

Een tijdje geleden kwam ik wat foto’s tegen van toen ik in de tweede klas van de middelbare school zat en het eerste wat me op viel waren mijn lange zwarte wimpers. Na lang nadenken herinnerde ik me eindelijk weer welke mascara dat was en aangezien deze nog steeds worden verkocht besloot ik de Volume versie aan te schaffen. Maar zoals ik al in een eerdere mascara review zei zit het weer niet altijd mee.. Zo stond ik diezelfde week weer in het Kruidvat om de Waterproof versie aan te schaffen. Vandaag lezen jullie of ik nog zo blij wordt van deze producten als 3 jaar geleden. Om welke producten het gaat? De Glam & Doll Volume en Waterproof mascara’s van Catrice!
DSC09906
Allereerst wil ik het graag even hebben over het borsteltje waarmee je het product aanbrengt want hoewel deze helemaal niet lijkt op mijn oude favoriete mascara vind ik ze wel ontzettend fijn werken. Door het dikke borsteltje met korte haartjes brengt de mascara een mooi laagje aan terwijl hij mijn wimpers van elkaar scheidt. Zo plakken er heel weinig van mijn wimpers aan elkaar.
2
Toch moet ik eerlijk toegeven dat dit bij de Volume mascara minder het geval is dan bij de Waterproof versie.
3
Op dit moment gebruik ik de Waterproof versie het meeste ook al is het weer al een stuk beter. Hoewel waterproof mascara veel sneller ‘opdroogd’ kies ik normaal gesproken liever voor een niet waterproof variant omdat ik waterproof altijd zo uitdrogend vind aanvoelen.
5
Glam & Doll Volume Mascara + Glam & Doll Waterproof Mascara
SONY DSC4

Conclusie? Ik geef de Catrice Glam & Doll Volume Mascara een 6,5 en de Catrice Glam & Doll Waterproof Mascara een 7,5. Ik denk dat het wel duidelijk is van welke variant ik het meeste fan ben. Ondanks dat zou ik jullie ook deze keer weer beide mascara’s aanraden. Ze hebben gewoon allebei hele fijne voordelen ♥

Until next time,
Romy

2 thoughts on “Catrice Glam and Doll Volume en Waterproof Mascara review

  1. Mooi resultaat! Ik hou vaak wel van wat zachtere borsteltjes. Ik heb ooit 1x zo’n pijnlijke ervaring gehad met zo’n hard borsteltje. ;-)

Reacties zijn gesloten.