Catrice Eyebrow Set review

Voor vandaag heb ik een review voor jullie! Deze heb ik maandag gekocht toen ik in het Kruidvat rondliep en ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Het product is al een tijdje op de markt maar ik heb het nooit gekocht omdat ik een wenkbrauwgel van Herome gebruik. Aangezien deze richting op aan het gaan is en ik niet van plan ben een tweede te kopen vanwege de prijs vond ik het tijd worden om dit product van Catrice te testen.
Catrice Eyebrow Set Review (2)
De Catrice Eyebrow Set kost €3,99 en is gewoon te koop bij het Kruidvat. Vanaf de buitenkant vind ik het product er erg mooi uitzien. Een strak doosje met zilveren letters, erg mooi! Onder het doosje bevind zich een laatje dat je met je vingers open kunt schuiven, wat leuk!
Catrice Eyebrow Set Review (5)
In het laatje zit een klein pincetje een schuin afgesneden kwastje om het product mee aan te brengen en een soort kammetje om je wenkbrauwen in de gewenste vorm te vegen.
Catrice Eyebrow Set Review (5)
Zodra ik het doosje openmaakte zag ik meteen een spiegeltje, super handig!
Catrice Eyebrow Set Review (3)
Nu op naar het product zelf. Het doosje bevat twee kleuren wenkbrauw poeders een lichte en een donkere.
Catrice Eyebrow Set Review (4)
Ik heb ze beiden geswatched en dit is het resultaat
Catrice Eyebrow Set Review (7)
Zoals je ziet geeft de donkere kleur meer pigment af dan de lichtste. Het klinkt misschien raar maar ik was er heilig van overtuigt dat de donkere kleur mijn kleur was. Daarom was ik ook erg verbaast toen ik het product aanbracht en erachter kwam dat deze kleur veel te donker was.
Catrice Eyebrow Set Review (1)
Toen dacht ik ‘ahh het zal toch niet zo zijn dat ik ze moet mengen omdat het beide mijn kleuren niet zijn?’. Gelukkig had ik mazzel en was de lichtste kleur precies goed!
Catrice Eyebrow Set Review (8)
De reden dat ik dacht dat ik de donkerste moest hebben was omdat ik een keer een kit van Hema heb gekocht in de kleur blonde. Toen ik thuis kwam en het product testte bleek dit totaal mijn kleur niet te zijn! Uiteindelijk heb ik deze weggegeven aan een vriendin. Op zich ben ik nu dus best blij dat dit product 2 kleurtjes bevat omdat ik anders de verkeerde had gekocht (alweer). Maar ik vind het wel zonde dat ik maar 1 van de 2 kleurtjes ga gebruiken..
Wat doen jullie met de andere kleur(en)? Weggooien of gebruik je het ergens anders voor? Let me know!
Conclusie? Ik geef dit product een 8. Ik ben erg tevreden en beide kleuren geven mooi pigment. Het doosje ziet er mooi uit en bevat redelijk goede applicators (alleen een beetje klein). Dit is echt zo’n handige meeneem kit om even tussendoor je wenkbrauwen bij te werken. Ik raad dit product zeker aan jullie aan!

Big Kiss.

One thought on “Catrice Eyebrow Set review

Reacties zijn gesloten.