Benecos Peach Lipstick review

Even een kleine herinnering: ik houd weer eens een winactie!

Benecos, een leuk, (redelijk) budget merk met een biolabel! Online werd ik helemaal verliefd op de lieve oranje – roze kleur van Peach en in de beschrijving las ik over de ingrediënten als biologische bijenwas en zonnebloem olie. Dat klinkt goed! Tot mijn teleurstelling kwam hij alleen wel binnen met een kleine beschadiging.. Vandaag lezen jullie mijn mening over dit product.
SONY DSC
De lipsticks van Benecos zitten verpakt in een glimmende zwarte huls met een zilveren detail, erg mooi. Dit product bevat 4,5 gram en kost €6,99. In vergelijking met een lipstick van Catrice is de prijs best hoog, maar in vergelijking met andere biologische lipsticks is deze dan weer vrij budget. Het hangt er dus een beetje vanaf waar jou principes liggen en of jij bereid bent iets meer te betalen voor een biologisch product.
Benecos Lipstick Peach
Zoals ik al aangaf spreekt de kleur van dit product mij erg aan. Stiekem hoopte ik al op een product dat fijn en zacht aanbrengt, dus ik was erg blij toen ik merkte dat dit product ook daadwerkelijk zo werkt. Het is een beetje vergelijkbaar met een lip balm met een kleurtje!

Hier volgt de eerste swatch
SONY DSC
Op bovenstaande foto zie je dat het product niet heel sterk gepigmenteerd is en hoewel dat ook mooi was geweest ben ik toch blij dat het niet zo is. Dit is echt zo’n perfecte lipstick om te dragen naar school of werk. Je brengt hem aan, werkt hem tussendoor even bij en verder heb je er helemaal geen omkijken naar.
SONY DSC
Echt lang blijft hij niet zitten, maar doordat het product geleidelijk verdwijnt blijf je niet achter met lelijke randjes aan de buitenkant van je lippen. Dat vind ik toch wel echt een van de grote nadelen van lipstick, het zorgt ervoor dat ik heel vaak check of mijn lipstick nog goed zit. Niet zo nice.. Een lipstick als deze is daarom perfect voor lange dagen waarbij ik geen tijd en zin heb om vaak te checken hoe ik eruit zie.
SONY DSC
Conclusie? Ik geef Peach van Benecos een 7. Het product brengt onwijs fijn aan, heeft een mooie kleur en is gemaakt van grotendeels biologische ingrediënten. Daartegenover staat dan wel dat het product wat meer kost dan de gemiddelde lipstick die ik koop en dat hij niet erg lang blijft zitten. Al met al een fijn product van Benecos dat ik de komende jaren met liefde ga gebruiken ♥

Until next time,
Romy

12 thoughts on “Benecos Peach Lipstick review

  1. Ik vind het wel leuk! De prijs valt echt héél goed mee (ik koop enkel producten van nog duurdere merken omdat m’n huid er gewoon een beetje beter op reageert) dus dit vind ik echt een aanrader :)

  2. Wat een mooi fris zomers kleurtje! Ik heb zelf ook een Benecos lipstick die ik heel fijn vind, alleen de metallic finish ervan vond ik wat minder. Deze vind ik een stuk mooier, ik zal er eens voor kijken.

Reacties zijn gesloten.