Thesparklingbeauty 2 jaar!

Geloof het of niet, maar het is vandaag alweer 2 jaar geleden dat ik op een willekeurige avond besloot om een blog aan te maken! Het afgelopen jaar is zo belachelijk snel gegaan! Ik weet nog precies dat ik vorig jaar vergeten was dat mijn blog alweer een jaar bestond. Daarom vandaag een kort artikel ter herinnering aan mijn eerste twee blogjaren.
artis-amsterdam
Het afgelopen jaar ben ik mij een stuk meer gaan focussen op de twee hoofd thema’s op mijn website: Beauty en Fashion. En om eerlijk te zijn ben ik erg blij met hoe dat is uitgepakt. Zo liet ik de dingen waar ik standaard naar pakte achterwegen en experimenteerde ik in zowel beauty als fashion meer met kleur. Dit heeft een aantal afgrijselijke make-up looks en een paar outfits die het net niet waren opgeleverd, maar vooral ook een hoop mooie en nieuwe favorieten.
Oogschaduw palette Sleek, Mascara Catrice
Hoe mijn website er nu voor staat? Op Thesparklingbeauty.nl:
– Staan op dit moment 267 artikelen
– Waarvan 76 reviews
– En er zijn 697 reacties achter gelaten
outfit-intercity
Het komende jaar wil ik graag wat actiever zijn op social media. Zelf vind ik bloggers en Youtubers die hun kanalen constant promoten erg vervelend dus jullie hoeven niet bang te zijn dat ik dat ga doen. Wel merk ik dat mijn social media nog niet zo populair is terwijl aan mijn statistieken te zien is dat mijn website dat wel is.
Essence Cool Nude Lipstick review
Hoe ik dat ga aanpakken weet ik nog niet. Ook ben ik nog steeds een beetje aan het uitzoeken of Youtube wel bij mij en mijn website past. Hoewel een hoop van jullie vragen of ik een Youtube kanaal heb en of ik er eentje wil beginnen lijkt het mij gewoon erg gek om mezelf te filmen en dat op internet te zetten. Totdat ik daar helemaal uit ben blijf ik nog even veilig achter mijn computer artikeltjes tikken.

Until next time,
Romy

10 thoughts on “Thesparklingbeauty 2 jaar!

  1. Gefeliciteerd! Wat gaat de tijd toch snel! Gaande weg kom je steeds weer dingen tegen waarvan je denkt past dit bij mij en past dit wel bij mijn blog. Mijn ervaring is dat je erachter komt door het te doen, tenzij je er al een duidelijke stelling hebt natuurlijk. Mooie mijlpaal en blijf vooral zo doorgaan.

  2. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! YouTube is inderdaad ook leuk naast bloggen, maar natuurlijk echt zoiets anders. Ik zou in ieder geval zeggen: doe wat jij leuk vindt en waar je jezelf goed bij voelt! Liefs

Reacties zijn gesloten.