Persoonlijke vragen + antwoorden

Vandaag beantwoord ik weer wat persoonlijke vragen. Waar ik nu zou willen zijn, wat ik ooit nog zou willen doen en wat mijn duurste miskoop was? Dat lees je vandaag!

Waar zou je nu willen zijn en met wie?
In Spanje met Joep! Vorige week was ik grotendeels vrij, deze week ook en volgende week ook. Als je weinig hebt wat je moet doen dan duurt wachten erg lang. Inmiddels hebben we echt alles rond voor onze buitenlandse stage dus ik zou liever nu gewoon al gaan.

Welke 3 dingen zou je meenemen uit huis als er brand is?
De eerste twee zijn vrij duidelijk. 1. Boomer, onze hond. 2. Mijn harde schijf. Over nummer drie moet ik toch wat langer nadenken. Ik wilde eerst mijn telefoon noemen, maar de kans dat ik die al bij me heb is vrij groot. Ik denk dat ik Sunny op nummer drie zou zetten. Ons konijn staat dan wel buiten in plaats van binnen, maar toch. De harde schijf van mijn vader zou anders nummer drie zijn. Zo zonde als alle foto’s weg zijn!

Wat zou je ooit nog eens willen doen?
Hier wilde ik laatst een artikel over maken! Ik zou heel graag willen reizen. Best wel een standaard antwoord als je het mij vraagt. Ik zou graag willen snorkelen in een mooi rif, zo pijnlijk dat deze allemaal aan het afsterven zijn.. Een mistery reis boeken lijkt mij super, een road trip maken en de mooiste plekken op de wereld bezoeken ♥

Wat is een dure miskoop geweest?
Oh, dat weet ik nog! Een aantal jaar geleden zag ik zo’n gave nail art stempel bij TellSell en dat vond ik zo tof! Ik vroeg hem voor mijn verjaardag, maar zoals we dat onderhand van TellSell gewend zijn werkte hij niet. Terugsturen kon niet dus besloot ik speciale nagellak te bestellen om nail art mee te stempelen. Helaas had ook dit geen effect. Het resultaat? €90.- aan nagelproducten waar ik niks mee kon. Zo zonde!

Als je in een ander land dan Nederland zou wonen, welke zou je dan kiezen?
Lastig! Engeland vind ik een heel fijn land, Spanje lijkt me heerlijk en Italië spreekt me ook erg aan. Toch ben ik in die laatste landen nog nooit geweest. Ik weet eigenlijk niet waar ik zou willen wonen als ik niet in Nederland zou wonen. Ik kan moeilijk zeggen dat ik in Australië zou willen wonen terwijl ik daar nooit ben geweest!

Until next time,
Romy