Persoonlijke vragen + antwoorden

Al sinds het begin van mijn blog probeer ik mijn artikelen wat persoonlijker te maken en hoewel het steeds beter gaat is het nog steeds niet hoe ik het zou willen hebben. Het grootste deel van mijn artikelen zijn nog steeds vrij oppervlakkig. Ik vertel je over mijn outfit, make-up of mening over een product. Daar tussendoor laat ik wel steeds meer van mezelf zien en maak ik dus ook wel eens een blog die buiten deze drie categorieën valt. Vandaag geef ik antwoord op 5 persoonlijke vragen.

Waar ben je op dit moment aan verslaafd?
Koek, chips, chocolade, taart, snoep, ijs, frituur en noem maar op. De laatste tijd heb ik echt last van cravings haha. Geen stress, want ik geef er meestal niet aan toe. Ik wil het wel, maar neem het niet. Best vreemd dat ik steeds zo’n zin heb ik suiker, zout of vet aangezien ik genoeg en over het algemeen gezond eet waardoor ik bijna geen honger heb. Ga er dan ook vanuit dat dit weer zo’n periode is!

Op wat voor jongens val je?
Uhm, ik dacht altijd dat ik geen type had, maar een vriendin van mij zei laatst: ‘Jeetje Room, ik begin een beetje een typetje bij je te ontdekken!’ Dus blijkbaar heb ik wel degelijk een type. Komt ie: Vriendelijk gezicht, een mooie kaaklijn, volle wenkbrauwen, lang, beetje gespierd en een verzorgd uiterlijk. Innerlijk vind ik lastig om te omschrijven. Laten we het erop houden dat ik afknap wanneer ik de indruk krijg dat iemand ‘geen innerlijk’ heeft. Dat is misschien een beetje een vreemde omschrijving, maar ik doel op geen eigen mening, denkt voornamelijk aan zichzelf, totaal niet op de hoogte van wat er gebeurd in de wereld, lui, geen hobby’s etc. Dat vind ik echt niet aantrekkelijk.

Waar heb je een haat-liefde verhouding mee?
Mijn telefoon. Ik kan uren liken, scrollen, pinnen, appen, snappen en chatten, maar uiteindelijk schiet ik er niets mee op. Ben ik twee uur verder en heb ik nog steeds niets bereikt. Eigenlijk zonde tijd, maar ik blijf het doen, want stiekem is het toch ook wel leuk.

Hoe zie je jezelf het liefst later?
Gelukkig. Erg cliché, maar wel de waarheid. Ik heb geen idee hoe mijn toekomst gaat worden en hoe ik deze het liefste zou zien. Waar sommige mensen hun hele leven al hebben uitgestippeld met trouwen, een huis kopen en kinderen krijgen heb ik echt nog geen idee. Misschien blijf ik wel voor de rest van mijn leven single en werk ik in een bloemenwinkel. Misschien begin ik een eigen zaak en wordt dat top of flop. Misschien ga ik wel emigreren. Misschien ga ik een wereldreis maken met de liefde van mijn leven. Misschien wil ik een kindje, meerdere kindjes of geen kindje. Misschien vind ik wel iets uit waarmee ik miljoenen verdien en lig ik voor de rest van mijn leven ergens op een strand in verweggistan. Laat het een mooie verassing zijn ♥

Heb je ergens spijt van?
Vast wel. Het eerste dat in mij opkomt is een vriend van mijn vader die een aantal jaren geleden is overleden. Hij was erg ziek en we mochten nog afscheid nemen. Ik wilde hem mij liever herinneren zoals hij was en niet volledig opgevreten door de kanker als ik dat even grof mag zeggen. Daardoor besloot ik om niet te gaan. Of ik er echt spijt van heb weet ik niet, maar er kruipt wel iedere keer een schuldgevoel naar boven als ik eraan denk.

Hoe zie jij jezelf het liefst later?

Until next time,
Romy