Persoonlijke update

Over mijn nieuwe opleiding, werken en bloggen

Eind juni schreef ik mijn eerste persoonlijke update en omdat ik het leuk vind om jullie te laten weten hoe het nu met mij gaat besloot ik om er weer eens eentje te schrijven. Vandaag dus een vooral positief artikel waarin ik vertel over mijn opleiding en hoe ik dat combineer met alle dingen die ik in mijn vrije tijd graag doe. Zelf vind ik het wel leuk om die persoonlijke updates er een beetje in te houden dus pak er een lekkere kop thee (of iets anders) bij en lees vooral verder ♥
1. Klassiek rond en bol boeket
Om gelijk even met de deur in huis te vallen: met mij gaat het goed! Sinds 5 september ben ik bezig met de opleiding Bloem & Design en ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn keuze om te stoppen met de havo. Gek is dat eigenlijk hé? Hoe je het ene moment zoveel moeite kan hebben met het maken van een beslissing en je dan uiteindelijk niet eens de behoefte hebt om te bedenken of dat besluit wel juist was. Het voelt gewoon goed, dus dan is het goed!
artis-amsterdam
Wat ik ook best gek vind is dat ik het vroege opstaan en het reizen met de trein gemist heb! Heerlijk om zo af en toe lekker te kunnen zeuren over hoe vroeg iedereen moet opstaan en de vertragingen van de NS. Op het moment zijn we tijdens de opleiding vooral bezig met het leren van de verschillende namen van snijbloemen, hoe je het beste om kunt gaan met verschillende type klanten en natuurlijk de praktijklessen. Dit jaar hebben we één dag in de week praktijkles en om eerlijk te zijn had ik wel verwacht dat we meerdere dagen in de week met bloemen bezig zouden zijn. Op zich viel dat dus een beetje tegen, maar als stage begint trekt dat vast een beetje bij. Check hier mijn portfolio pagina!
3. Klassiek groepen boeket
Omdat ik doordeweeks naar school ga en daarvoor best een stukje moet reizen merk ik dat ik wel iets minder tijd heb om te werken. Ik probeer om iedere week één avond en een dag in het weekend te werken, maar omdat ik buiten mijn huiswerk ook nog wil sporten, verjaardagen heb, en wil afspreken met vriendinnen loopt dat niet altijd even soepel omdat zij natuurlijk ook hun eigen agenda hebben. Alle punten die ik net noemde vind ik erg belangrijk dus ergens mee stoppen zit er niet in. Het is even pas en meetwerk, maar negen van de tien keer gaat het goed!
SONY DSC
Nu is het je misschien opgevallen dat mijn blog niet voorkwam in bovenstaand stukje.. Wat mijn blog betreft heb ik buiten mijn opleiding niet veel tijd over om artikelen te schrijven. Daarom maak ik iedere vakantie berichten tot aan de volgende vakantie. Zo weet ik zeker dat ik iets heb om te plaatsen en als er tijd over blijft kan ik altijd nog een recent artikel schrijven. Ideaal vind ik het niet, maar op het moment is het gewoon even niet anders. Ik doe nu in ieder geval iets dat ik echt leuk vind en het hoort er gewoon bij dat je daar dan ook iets voor moet laten. Al ben ik zeker niet van plan om te stoppen met bloggen.
6. Moderne sympathy flower
Met dit artikel wil ik je laten zien dat het helemaal niet verkeerd is om terug te komen op een beslissing. Als jij er uiteindelijk maar gelukkiger van wordt ♥

Until next time,
Romy

2 thoughts on “Persoonlijke update

Reacties zijn gesloten.