Oud & Nieuw (beautyblogger) Tag 2016

Vandaag een artikeltje dat voor de derde keer op rij online komt. Dat kan alleen maar de Oud & Nieuw (beautyblogger) Tag zijn! Een leuk artikel waarin in terugblik op mooie momenten uit 2016 en eventuele plannen bekend maak voor 2017. De terugblik vind ik altijd het leukste, misschien is het zelfs wel de reden dat ik deze tag ieder jaar weer opnieuw doe! Omdat ik dingen vaak neem zoals ze zijn vind ik het best moeilijk om een toekomstvoorspelling te geven, dus dat vind ik dan weer wat minder aan dit artikel. Ik zie altijd wel hoe het jaar loopt ♥
winter-2016-tower-bridge-london

Wat is je leukste moment/herinnering van 2016?
London! Dat kan gewoon niet anders ♥ Hier heb ik zoveel mooie herinneringen aan. Ik heb erom gehuild, maar ik heb er ook enorm veel om gelachen. London is gewoon prachtig. Wat ik ook top vond was de Dam tot Dam by Night, de modeshow in Zaandam en alle festivals van deze zomer!
outfit-intercity
Wat is je meest gebruikte beauty product van 2016?
Vorig jaar droeg ik vooral vaak wenkbrauwproducten en poeder, maar omdat ik op mijn nieuwe school vaak bijna geen make-up draag is dat dit jaar de Stay Allday Concealer van Essence geworden. Dit product heb ik echt het meeste gebruikt.

Welke grote les heb jij geleerd in 2016?
Het is niet erg om terug te komen op een besluit als je daar gelukkiger van wordt.
6. Moderne sympathy flower
Welke 3 blogposts waren het populairst op jou blog in 2016?
Cadeautjes om te vragen voor kerst, sinterklaas of je verjaardag
Etos Long Lasting Make-up Fixing Spray review
Op zoek naar dierproefvrije haar producten

Wat is het leukste dat je voor je blog hebt mogen doen in 2016?
Niet echt iets bijzonders dit jaar. De Beautybloggers Dilemma Tag vond ik wel erg leuk!
Beauty Dilemma Tag
Wat zijn de plannen met je blog voor 2017?
Ik heb echt geen idee, het blijft een beetje hetzelfde verhaal. YouTube lijkt me erg leuk, maar ik weet niet of dat wel bij mij past..

Wat zijn je doelen/wensen/ideeën voor 2017?
De mudmasters heb ik nog niet gelopen dus die staat zeker op mijn lijstje. Verder zie ik wel wat komend jaar mij brengt!
SONY DSC
Heb je enig idee wat de beauty trends voor 2017 zullen zijn?
Mijn voorspelling van vorig jaar is aardig uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat het ook komend jaar weer gaat draaien om luchtige make-up, simpele kapsels en subtiele sieraden.

Wat wil je anders doen in 2017 op blog gebied?
In 2017 wil ik graag wat minder oppervlakkige artikelen gaan schrijven om zo wat meer van mijn persoonlijkheid naar voren te laten komen.
SONY DSC
En dat was hem dan al weer! Het artikel en 2016. Time flies when you’re having fun! Laat het even in de reacties weten als je deze tag ook hebt gedaan! Vind ik leuk. Ik wens iedereen alvast een gezond en gelukkig 2017 toe! ♥

Until next time,
Romy