Mag ik even zeiken

De laatste tijd zie ik dit artikel steeds vaker voorbij komen op andere blogs en aangezien ik het zelf soms best fijn vind om even flink te zeiken over hoe de dingen gaan besloot ik om de tag zelf ook te doen! Dus vandaag speciaal voor jullie de: Mag ik even zeiken tag!

Waar kan jij je gigantisch aan ergeren?
Mensen die liegen. Gewoon niet doen.

Wat vind jij echt irritant in het verkeer?
Roekeloze rijders. Van die typische gevalletjes: oh, ik moet er hier af! BAM knipper aan en gaan. Bah. File trouwens ook. Dat kost je zo onnodig veel tijd.. Oh en dat je als fietser geen voorrang krijgt van stoplichten als het regent! Die automobilisten zitten allemaal droog.

Welk eten vind je echt goor en krijg je niet door je keel?
Alles wat lijkt op gekookte sla. Andijvie, spinazie, snijbiet noem maar op. Gadver!

Wat vind jij de rottigste klusjes in huis?
Stofzuigen. Dat geluid alleen al..

Waar stoor jij je zodanig aan op een blog dat je hem meteen weer weg klikt?
De ene advertorial, sponsored post, ontvangen product en kortingscode na de andere. Ik lees je blog omdat ik de artikelen leuk vind. Niet om te kijken wat je vandaag weer aan te prijzen hebt. Natuurlijk heb je dit soort artikelen nodig om te kunnen bestaan, dat weet ik zelf als geen ander, maar als meer dan 30% gesponsord is dan haak ik af.

Welk tv programma vind je echt verschrikkelijk?
Hart in actie. De insteek is wel leuk, maar de vragen die worden gesteld tijdens interviews vind ik zo naar! Dan is er iets ergs gebeurd en vraagt de presentatrice: ‘wat vond jij daarvan?’ Dan kan ik alleen maar denken: wat denk je zelf?! Dat soort vragen worden in mijn ogen alleen gesteld om de persoon in kwestie aan het huilen te maken, want tsja, jank tv is goed voor de kijkcijfers…

Aan welk make-up product heb je een hekel?
Geen? Producten die op dieren zijn getest :) ♥

Wil je verder nog even ergens lekker over zeiken?
Ja, op het moment dat ik dit schrijf waait en regent het als een malle. Ik ging net een rondje lopen met de hond en ik had gewoon het gevoel dat mijn neus bevroor! Daarna ging ik stofzuigen, wat een rot geluid.

Heerlijk dit. Neem dit artikel vooral met een korreltje zout en deel jou grootste ergernis lekker in de comments! ♥

Until next time,
Romy