Ik ga stoppen..

3,5 jaar geleden, op 24 oktober 2014 begon ik vol enthousiasme aan deze website. Op www.thesparklingbeauty.nl wilde ik schrijven over dierproefvrije make-up en mode, omdat dat toen de dingen waren die ik het leukste vond om te doen.

Sinds oktober 2014 heb ik enorm veel dingen mogen meemaken voor en door mijn website. Zo werd ik benaderd voor leuke samenwerkingen en deed ik vaker dingen die ik eigenlijk niet durfde te doen, omdat mij dat super leek om over te schrijven. Als ik terug kijk naar de dingen die ik de afgelopen jaren schreef zie ik mezelf veranderen van een meisje dat zich vooral bezig houd met make-up en mode naar iemand die uiterlijk nog steeds belangrijk vind, maar dan op een andere manier.

Ik heb eigenlijk altijd het gevoel gehad dat mijn website met me mee groeide tot een paar maanden geleden, toen ik niet meer wist waar ik over moest schrijven. Make-up draag ik al een tijdje niet meer. Eigenlijk alleen nog als ik een feestje heb. Ik voel me namelijk ook mooi zonder make-up, dus waarom zou ik dan iedere ochtend eerder opstaan om me op te maken terwijl ik een simpel overdag make-upje helemaal niet leuk vind om aan te brengen?

Sinds de start van thesparklingbeauty.nl heb ik mezelf enorm veel geleerd. Zo leerde ik onder andere een website op te starten en bij te houden, leerde ik artikelen schrijven en mooie foto’s te maken en te bewerken. Ik leerde hoe het is om zakelijk te zijn en te onderhandelen over wat ik wilde en ik had bovenal enorm veel plezier. Maar helaas ben ik mijn blog ontgroeid. Dit ben ik gewoon niet meer.

Ik heb een tijdje met de gedachte gespeeld om de hele boel hier om te gooien. Een nieuwe website, met nieuwe content en een nieuw doel. Maar het lijkt mij voor nu beter om alles te laten zoals het is. Een mooie herinnering.

Om dit artikel toch een beetje gepast te eindigen wil ik iedereen bedanken voor het lezen. En wie weet wat de toekomst ons brengt!

Until next time,
Romy

Follow my blog with Bloglovin