Dilemma’s met Lifestylelieke

Vandaag een extra artikel zo op de vroege zondag ochtend! Laatst wisselde ik samen met Lieke van Lifestylelieke.nl wat dilemma’s uit om een leuk artikel mee te maken. De blogs van mij en Lieke komen aardig overeen. Reviews, outfit posts en shoplogs! Ook plaatst Lieke iedere maandag een artikel waarin zij verteld hoe haar week is verlopen. Vandaar dat haar gekozen dilemma’s voornamelijk over beauty gaan. Lang verhaal kort: lees snel verder voor mijn antwoorden op Lieke haar dilemma’s!

Je haar ik een felle kleur verven of grijs verven?
Uhm lastig! Het liefste verf ik mijn haar helemaal niet. Ik ben erg blij met mijn haarkleur en dat zou ook betekenen dat ik mijn haar niet nog een keer zou kunnen doneren. Als ik dan moet kiezen dan ga ik voor grijs haar. Ik doe namelijk een opleiding tot bloemist en in de detailhandel zijn dingen als piercings, tattoos en opvallende haarkleuren helaas nog steeds niet helemaal geaccepteerd. Stel ik zou kiezen voor felroze haar zou dat mijn kans op een baan verkleinen. En stiekem vind ik dat grijs/zilveren haar wel erg gaaf!

Nooit meer je benen ontharen of nooit meer je wenkbrauwen bijwerken?
Nooit meer mijn wenkbrauwen bijwerken. Gelukkig ben ik gezegend met licht beenhaar, maar mocht dat in de toekomst veranderen vind ik nooit meer mijn benen ontharen echt geen optie! Daarbij komt dat ik mijn wenkbrauwen best mooi vind. Dus dat laat ik dan wel lekker zo!

Een ordinaire lipliner om je lippen (donkere kleur en lichte lipstick) of met uitgelopen mascara lopen?
Allebei niet! Hier wil ik echt niet tussen kiezen! Sommige dingen zijn nog te verbergen, maar je gezicht valt haast niet te verbergen. Ik denk dat ik zou gaan voor uitgelopen mascara in de hoop dat het er niet te heftig uitziet. Ordinaire lipstick wil ik mezelf niet aan doen.. Maar liever toch allebei niet.

Nooit meer make-up kopen bij een parfumerie (Douglas, Ici Paris etc.) Nooit meer make-up kopen bij een drogist?
Deze vind ik niet zo moeilijk. Nooit meer make-up kopen bij een parfumerie. Mijn make-up komt over het algemeen bij drogisterijen vandaan omdat parfumeries bijna alleen maar producten verkopen die op dieren zijn getest. Helaas zijn de dure merken nog niet overgestapt op andere test methoden. Dus tot die tijd blijf ik mijn producten lekker bij de drogisterij kopen.

Het komende jaar geen make-up meer kopen of je hele stash inleveren en nieuwe make-up kopen?
Het komende jaar geen make-up meer kopen. De afgelopen tijd heb ik bijna geen make-up meer bijgekocht omdat ik genoeg heb aan wat er nu in mijn stash zit. Make-up kopen is leuk, maar een hele nieuwe make-up verzameling bij elkaar zoeken kost veel tijd (en geld!). Van tevoren zal ik er dan wel voor zorgen dat ik genoeg mascara en concealer heb ingeslagen!

Ook nieuwsgierig naar Lieke haar antwoorden op mijn dilemma’s? Neem dan snel een kijkje op haar blog!

Until next time,
Romy

4 thoughts on “Dilemma’s met Lifestylelieke

  1. Wat een leuke (en lastige!) dilemma’s! Vooral die van de lipliner/uitgelopen mascara zou ik ook niet willen beslissen. Beide lijken me vreselijk, haha. Wat jammer trouwens dat in jouw studierichting geverfd haar niet echt geaccepteerd is.

    • Erg he! Wist ook echt niet wat ik moest kiezen! Ja, aan de ene kant wel, maar aan de andere kant ben ik erg blij met mijn eigen haarkleur dus is het voor mijn niet zo’n ramp ♥

Reacties zijn gesloten.