Over mij

Ik ben Romy, 19 jaar en ik vind het leuk om me bezig te houden met mode en dierproefvrije make-up. Deze twee onderwerpen zullen hier dan ook vaak terug komen.

Wie ben ik?
Je kunt mij omschrijven als een praatgrage, vrolijke, behulpzame en spontane meid. Ik houd van winkelen, make-up en sporten. Ook ben ik gek op dieren en bloemen. Op tv kijk ik graag Engelse politie series. Mijn favoriete social media is Instagram en ik maak vaak foto’s met mijn Sony a200 spiegelreflex camera. Meestal zijn dit productfoto’s voor mijn blog of foto’s van bloemwerk voor school, maar ik maak af en toe ook gewoon gezellig foto’s met vriendinnen. Welke opleiding ik doe? Sinds begin dit schooljaar ben ik tweedejaars student aan de opleiding Bloem & Design op het Clusius College in Alkmaar ♥

Thesparklingbeauty

Wat is mijn beauty-secret?
Dit klinkt misschien erg cliché maar ik vind het belangrijk dat je jezelf bent. Je kan zoveel make-up en dure kleding dragen als je wilt, maar is dat wel echt wie je bent? Echte schoonheid zit van binnen. En als jij jezelf niet accepteert zoals je bent zal je je nooit echt mooi voelen. Je kan je beter focussen op iets wat je mooi vind aan jezelf dan lijkt al het andere een stuk minder belangrijk.

Boomer

Zou je nog iets van mij willen weten? Vraag het dan vooral hieronder ♥

8 thoughts on “Over mij

 1. Hey Romy,
  Ik kwam op dit blog via je Instagramaccount, waarin ik zag je je vooral richt op dierproefvrije make-up. Nu vroeg ik me af, aangezien je dus zo bezig bent met de welzijn van dieren: Eet je ook vegetarisch/veganistisch? Zo niet, heb je dit wel ooit overwogen?

  • Hii Uma!
   Ik houd mij inderdaad erg bezig met het welzijn van dieren maar zelf eet ik niet vegetarisch of veganistisch. Ik heb dit zeker meer dan eens overwogen maar aangezien ik nog thuis woon en mijn ouders het liever niet hebben i.v.m mijn gezondheid doe ik het niet. Wel letten wij thuis erg op het beter leven label en let ik sinds kort ook erg op biologisch en ecologisch verantwoorde verzorgingsproducten. Voor nu vind ik dat genoeg

 2. Hoi Romy,
  Wat een leuke site heb je
  Ik moet voor school een marketing onderzoek doen en heb gekozen voor lipstick
  Ik heb speciaal gekozen voor merken die dierproefvrij zijn
  Ik kan echter niks vinden over de milieuvriendelijkheid v d lipsticks
  Weet jij toevallig antwoord op onderstaande vragen?
  Hoe gaat het bedrijf om met milieunormen? Wordt er gerecycled? En worden er milieuvriendelijke producten gebruikt?
  Ik zou heel blij zijn als jij antwoorden hebt
  Of me evt kunt vertellen waar ik anders kan informeren?
  Alvast bedankt
  Groetjes enma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *