Over de site

thesparklingbeauty.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dingen post die mij bezig houden. Hierbij moet je denken aan dierproefvrije beauty, fashion, mijn opleiding, dingen die ik meemaak en nog veel meer.

Logo Thesparklingbeauty

Waarom een blog?
De reden dat ik een blog over beauty ben begonnen komt eigenlijk door mijn vriendinnen. Ik ben ongeveer sinds mijn 13e bezig met alles rondom make-up en ik kan echt uren doorkletsen over beauty en fashion. Ik krijg ook wel eens vragen zoals welke oogschaduw palettes ik gebruik of bijvoorbeeld welke mascara echt een aanrader is.
In maart 2014 moest ik een presentatie maken in het Engels over een onderwerp waar ik helemaal weg van was. Niet heel verbazingwekkend werd dat onderwerp ‘Fashion and Make-up Throughout the Years’. Na mijn presentatie kreeg ik zulke leuke feedback dat ik echt dacht van wow! Kan ik hier niet meer mee? Op dat moment had ik alleen het lef nog niet om met mijn hoofd op internet te verschijnen. Totdat 2 van mijn vriendinnen zeiden ‘hey joh zou jij geen blog beginnen?’ En dat heb ik uiteindelijk gedaan op 24 oktober 2014.

outfit-intercity

Over mijn blog
Door mijn blog hoop ik lekker creatief bezig te zijn, nieuwe dingen mee te maken, uit mijn comfort zone te stappen, leuke mensen te ontmoeten en anderen te inspireren. Je zult hier veel reviews, outfit posts en looks tegenkomen, maar ook artikelen als persoonlijke updates en hier en daar een reis verhaal. In 2016 ben ik begonnen aan de opleiding Bloem en Design op het Clusius College in Alkmaar dus ook daar zal je steeds meer van terug zien op mijn website. Omdat ik heel veel van dieren hou heb ik besloten om geen producten meer te gebruiken die op dieren worden getest.

SONY DSC

Dierproefvrij
Je kan er dus vanuit gaan dat alle reviews die je hier voorbij ziet komen van dierproefvrije producten zijn. Voordat ik producten aanschaf, review en aan mijn dierproefvrije lijst toevoeg bezoek ik de site van het desbetreffende merk en mail ik het bedrijf over hun test beleid. Zo ben ik er zeker van dat er geen dieren hebben geleden voor de producten die ik gebruik. Kijk lekker rond en als je vragen hebt kun je ze altijd stellen in de comments of door een mailtje te sturen onder het kopje contactgegevens.

horloge-regal

Mijn top 5 favoriete artikelen
Besparen of investeren?
Dingen om te vragen voor kerst, sinterklaas of je verjaardag
Ik ga op reis en ik neem mee
Op zoek naar dierproefvrije haar producten
Mijn beauty tips

1

2 thoughts on “Over de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *