Festival essentials

Festivals, zodra de zon begint te schijnen bezoek ik ze graag. Ook met koningsdag en Bevrijdingsdag was ik weer van de partij! Toch merk ik dat er elke keer wel iets is dat ik achteraf gezien juist wel of niet mee had moeten nemen. Klinkt bekend? Vandaag som ik deze items op in een festival essentials lijstje.

Omdat je de hele dag met je spullen moet lopen is het natuurlijk wel zo handig om zo weinig mogelijk mee te nemen. Een klein tasje voor al je spulletjes is genoeg. Wat ik meeneem hangt vaak af van het weerbericht. Als er volop zon wordt voorspelt neem je toch andere dingen mee dan wanneer er kans is op regenen.

Wanneer er regen wordt voorspelt is het meestal kouder en draag ik dus graag laagjes. Hemdje, shirt/trui met daaroverheen een jasje. Ook ben ik dan erg fan van sjaals. Beetje warm? Draag hem dan los om je nek. Als het dan ‘s avonds kouder wordt kan je hem als dekentje om je heen slaan. In een klein portemonneetje neem ik altijd mijn pinpas, ov kaart, ID en wat briefgeld mee. Zelf vind ik het ook altijd wel fijn om wat geld buiten mijn tas te bewaren. Mocht deze dan gestolen worden kan ik in ieder geval nog naar huis.

Handtas met kans op regen
– Mobiel
– Antibacteriële hand gel
– Zakdoekjes
– Snoeten poetsers
– Poncho
– Klein portemonneetje
– Spiegeltje
– Huissleutels
– Tickets

Handtas met volop zon
– Mobiel
– Antibacteriële hand gel
– Zakdoekjes
– Snoeten poetsers
– Klein flesje zonnebrand
– Zonnebril
– Klein portemonneetje
– Spiegeltje
– Huissleutels
– Tickets

Als eigen consumpties zijn toegestaan is een flesje water ook altijd een aanrader en als je naar een niet al te druk bezocht festival bij jou in de buurt gaat is het ook wel fijn om een licht dun kleedje mee te nemen. Lekker met je vriendinnen in het gras liggen en luisteren naar alle artiesten ♥

Until next time,
Romy