De vijf meest handige artikelen

In de afgelopen blogjaren zijn er een hoop artikelen online gekomen. Velen hiervan waren make-up looks, outfit posts, reviews en shoplogs. Zo af en toe plaatste ik ook eens een artikel dat ik achteraf zelf ook handig vond om steeds te gebruiken. De vijf handigste artikelen die in de afgelopen twee en een half jaar online kwamen som ik vandaag nog eens voor jullie op!

Cadeautjes om te vragen voor kerst/sinterklaas of je verjaardag
Als er iets is waar ik mijzelf altijd op betrap is dat ik het hele jaar door van alles wil hebben en van alles zie om weg te geven, maar zodra de decembermaand nadert lijken de winkels leeg. Daarom stelde ik in 2014 een lijst samen met daarin een hoop cadeau ideetjes. In 2015 besloot ik om deze lijst nog wat uit te breiden en opnieuw te plaatsen. Op het moment bevat het artikel meer dan 245 cadeau ideetjes en is hij maar liefst 11864 keer bekeken. Met stipt op 1 het meest bekeken artikel op mijn website. Blijkbaar ben ik dus niet de enige met dat winkel probleem ♥

Ik ga op reis en ik neem mee
Een inpaklijst is altijd handig! Toen ik in maart 2016 een weekje naar London ging maakte ik voor de zoveelste keer dezelfde lijst. Daar moest verandering in komen! Ik maakte de lijst opnieuw online en besloot deze ook op mijn website te plaatsen. Nu hoef ik alleen even mijn laptop op te starten en ik heb de lijst al klaar staan.

Plannen? Dat doe je zo!
Plannen, het blijft bij velen van ons een dingetje. Zo ook bij mij. De afgelopen paar jaartjes ben ik steeds beter geworden in het verdelen van mijn tijd zodat ik alles op tijd klaar heb. Ieder heeft zo zijn eigen maniertjes en in dat artikel deel ik de mijne graag met jullie!

Mijn beauty tips
In de eerste instantie ging ik aan de slag voor een artikel met de titel: ‘De beste beauty tips’. Maar als snel kwam ik erachter dat de perfecte tip voor mij wel een flop tip voor jou kan zijn. Iedereen is immers anders. Daarom besloot ik om de titel te veranderen in: ‘Mijn beauty tips‘ om het artikel een beetje dichter bij mezelf te houden ♥

Handige beauty trucjes
Op een beauty blog valt een artikel met handige beauty trucjes natuurlijk niet te missen. Althans dat vind ik dan. De afgelopen tijd heb ik een hoop nieuwe beauty trucjes geleerd. De beste zocht ik uit en deze deelde ik met jullie! Denk hierbij aan snel wittere tanden, volle lippen en lange gekrulde wimpers.

Welke van deze is jou favoriet? En welk ander handig artikel zou je mij aanraden?

Until next time,
Romy